Poznáte niekto túto hru ? Ja som nanu prednedávnom naďabil a dosť ma to chytilo. Začalo ma to viac baviť ako csko. Myslím, že má celkom peknú grafiku a hratelnost multiplayera je u mna na jednotku.
Možno neskôr vypíšem teraz sa mi nechce Ono je to čisto multiplayer a je to prudko návykové Však keď chceš tak si to stiahni(trebars stahuj.cz), mne to stahovalo hodinu, je to uvolnené.
Onicom hra... TC:E (True Combat: Elite) ktoru mozes stiahnut ako extra k Wolfensteinmu(Potrebujes aj Wolfenstein ked chces hrat TCE) je ovela lepsi. Wolfenstein ma nebavi, lebo furt vyhraju len Americania a potom to neni zabava. Tam furt chodia tak debili, ktore robia TeamKilli. Vobec neni realna (okrem toho ked lezis na zem a cakas na morphium) hra. Ovladani sa mi tiez nepaci. TC:E je dost realna hra, je tazsia (hodi sa pre skusenejsich hracov, a pre tich ktore uz maju prax z COD 2), objektivi nesu take dobre ako vo Wolfenstein, ale ovladanie je lepsie a lahsie (podobne ako vo COD 2). Zbrane a ich pouzivanie je tiez realnejsi ako vo Wolfenstein(napr.: kazdy zbran ti inak myka ruku).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov