Ahojte, ako spravím vo worde, keď tam mám 70 očíslovaných strán, a chcem aby čísla boli až od siedmej strany (nie od jednotky, normálne od sedmičky) a v zadu v prílohách nechcem aby boli očíslované tiež. Ďakujem za rady
Neviem, či sa to vôbec dá (nikdy sa mi s tým nechcelo hrať), proste som urobil 3 oddelené dokumenty - úvody bez čísel, stred (začínajúci s potrebnou číslicou) a prílohy (znova bez čísel). To je asi najrýchlejšie.
ja som nad tým hĺbala včera tri hodiny, ale v openoffice, nakoniec sme to vyriešili tak, že sme tam proste vložili také biele kruhy cez tie čísla strán, ktoré to prekryli a vyexportovane v PDF to vyzerá normálne neviem to inak popísať tento proces
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
vložiť- číslo strany -formát číslovania strán- začať od
@leilla dakujem, velmi pomohlo @patres asi nemyslime to rovnake, tak sa to neda.. ale dik
áno? tak to je super potom, lebo ja som tomu videu dala šancu, a aj tak som to nepochopila... aspoň viem, kde je chyba...