Caute ucim sa robit s wordpressom na zaciatok som si nasiel ako prekodovat html/css stranku do wp to som nejak spravil , ale teraz neviem co dalej ako spravit aby tam boli komentare atd ako im priradit vzhlad v css tak ak poznate nejaky dobry navod postni
@dconan diky v niecom mi to pomoze urcite ale to su navody ze prihlasim sa do administracie ale teraz mi treba hlavne navod ako dokoncit tu temu aby tam boli aj komentare, prihlasenie atd
@dafuq tak to je redakcny system v ktorom sa vsetko natukava z administracie. Temu si vacsinou stiahnes nejaku hotovu pricom na WP ich je brutalne vela. Ak chces akoze vytvarat temy vlastne tak mozes ist na oficialne stranky » codex.wordpress.org/Theme_Developme...
ach jaj ... ano nauc sa minimalne zaklady PHP ... nauc sa googlit a na forach sa pytaj konkretne problemy a ich riesenia ... kazdy ITckar co nevie vyhladavat informacie je na styri k***ty ...
@dafuq nema cenu sa hned zacat pustit do kodenia. pretoze o tyzden si pozries svoj kod a povies si"je to napicu, napisem to odznova" a takto to urobis kludne aj 50 krat.
najprv si dva krat precitaj knihu, uisti sa ze VSETKEMU rozumies a zacni pisat. potom to postni na fora a pytaj sa co je zle, odovodnuj svoj postup etc
lebo ten clovek ti tu informaciu posunul z jeho vyhladavania informacii .. co tak preskocit tento spojovnik a rovno v googli zadat spravne klucove slova, alebo prejst IT fora, oficialne stranky wordpressu kvoli dokumentacii, yahoo search atd.
v realnom zivote a v praci mas hladat riesenia, kde ti zalozenie birdz fora nepomoze ani na 1% ...
ked som nastupoval v oktobri do novej brigady, ucil som sa kompletne novu integracnu platformu, videl si tu odo mna nejake fora "ako spravim v xxxx xslt transformaciu" "neviete ako prirobim rulebase pre webservicu na xxxx platforme?" a pod. ? nie, lebo som si tie informacie vyhladaval sam ... programujem od 15tich a zalozil som fora s otazkou iba parkrat, ked bola velmi vysoko specificka a nenasiel som odpoved po 3h googlenia ( samozrejme, nikto mi neposkytol spravnu odpoved ... obcas sa stane, ze ju otazka nema a mas nieco chybne, to nevadi )
analytik vie co sa spytat, kde sa to pytat a kedy sa to pytat ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
najprv si dva krat precitaj knihu, uisti sa ze VSETKEMU rozumies a zacni pisat. potom to postni na fora a pytaj sa co je zle, odovodnuj svoj postup etc
@6 a co ta vedie k tomu ze toto forum nieje vyhladavanie informacii?
v realnom zivote a v praci mas hladat riesenia, kde ti zalozenie birdz fora nepomoze ani na 1% ...
ked som nastupoval v oktobri do novej brigady, ucil som sa kompletne novu integracnu platformu, videl si tu odo mna nejake fora "ako spravim v xxxx xslt transformaciu" "neviete ako prirobim rulebase pre webservicu na xxxx platforme?" a pod. ? nie, lebo som si tie informacie vyhladaval sam ... programujem od 15tich a zalozil som fora s otazkou iba parkrat, ked bola velmi vysoko specificka a nenasiel som odpoved po 3h googlenia ( samozrejme, nikto mi neposkytol spravnu odpoved ... obcas sa stane, ze ju otazka nema a mas nieco chybne, to nevadi )
analytik vie co sa spytat, kde sa to pytat a kedy sa to pytat ..
len taka rada,
a k tomu wordpressu, pokial vies html, css, tak by to nemal byt taky problem
» jurosko.sk/link-learn2code...