Hraje niekto túto online multiplayer hru??? Nastal mi menší problem pri inštalácii ... keď mi stiahlo aktualizáciu a šlo ju inštalovať tak sa to seklo na 35% a dosť dlho to tak stálo a už som chcel ísť spať tak som to vypol. No a dnes jak som zo zase spus
Osobne som to hral, dosiel som k Tigrovy a T29 a mozem ti zodpovedne povedat, ze tieto tanky boli oproti IS dost slabe...update vyjde, no zavedu fyziku a nic nefixnu...uz 3 patche je problem s padanim hry uprostred bitky, s tym ze tank proste prestrelis a nic sa nestalo atd navyse si nasrali do huby a urobili T10 medky a TD, o ktorych tvrdili, ze nebudu... keby sa to dalo poriadne hrat, som prvy kto ti to odporuci..ohlasy boli, ale z doby tak 7.1
Tak .. ja si to občas zahrám, zo začiatku je to aj celkom fajn hra .. ale keď odohráš tak 3000-3500 bitiek a dôjdeš až na nejaký ten tier 7-8 tak zistíš, že bez premiuma sa ďalej nepohneš, je to síce free to play hra ale .. je pay to win
@patricino Inspiroval si ma, skusim si to stiahnut opat, ale uprimne neverim, ze to pojde ako by malo [alebo aspon na 80%] + kamarat co mal Mausa aj IS-7 [T10 tanky] mi vravel, ze je to strasne zabuggovane Sleduje World of War Planes, a ak ta bude bavit WOT, tamto by mohlo vyjst bez buggov
Inak som celkom zvedavy na War Thunder, co to bude zac
Ja som shrou spokojni este mi to ani ras nespadlo a po aktualizaci 8.0 to hram este viac proste super hra.Bude chyba v tvojom pc lebo ma to dost velke hw naroky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Osobne som to hral, dosiel som k Tigrovy a T29 a mozem ti zodpovedne povedat, ze tieto tanky boli oproti IS dost slabe...update vyjde, no zavedu fyziku a nic nefixnu...uz 3 patche je problem s padanim hry uprostred bitky, s tym ze tank proste prestrelis a nic sa nestalo atd navyse si nasrali do huby a urobili T10 medky a TD, o ktorych tvrdili, ze nebudu... keby sa to dalo poriadne hrat, som prvy kto ti to odporuci..ohlasy boli, ale z doby tak 7.1
@desperado preto ma už ani ikariam moc nebaví
Inak som celkom zvedavy na War Thunder, co to bude zac