Hrávate? Ja som včera začal a nejak moc sa mi tam nedarí tvl... aj keď trafím súpera často mi ani nenapíše že som ho hitol a niekedy mi tam dá hlasový komentár že bol odrazený náboj za dokopy asi 2 hodiny hrania som zničil len 2 tanky nepriateľské
sa nediv s tiermi 1 veľa nespravíš ale časom sa to rozbehne , musíš chodiť bitky, vyskúmavať vybavenie a následne lepšie tanky, samozrejme treba na to aj kredity, bay si to bolo za čo kúpiť
joo no, zaciatky su tazke Vela dobrych hracov. ako napr. ja , hravaju nizke thiery prave preto ze je tam vela zaciatocnikov, tym padov vella killov, tym padom vecia sranda Skoro nonstop mam 4-6 killov s tetrarchom alebo s PZ-1C
@mirka7 Aha No však nemyslím žeby si bola non stop von čiže je možnosť napr po škole zahrať 2 bitky ak ťa to aj baví tak určite sa oplatí si sem tam nájsť čas .. ja by som síce tiež zase radšej chodil von len nemám s kým tak hrám hry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a ked za 2 hod zničiš len dve tanky asi máš málo xp na to aby si šiel vyššie mal čosi lepšie aj ked som to nehral také sú moje odhady
@spiralfaust casom sa to naucis hrat len si musis zvyknut
a ľutujem to trochu že som prestala, lebo už som mala päťkový KV-1, čo je celkom fajn tank, ale ešte som ho nemala vo full-e
rozmýšľam že niekedy tam skočím a dám zopár bitiek