Ahojte, netušíte kde teraz najviac ludí drtí Wowko? Nedrtil som asi už dva roky, takže teraz total netuším, no najviac by mi vyhovoval nejaký CZ/SVK server (samozrejme free), kde je strašne veľa hráčov, takmer žiadne bugy, chyby ani lagy, skrátka poriadny
ked chces hrat volake mmorpg, si uz radsej kup napriklad guild wars 2(alebo nieco ine) je to lacne a to si zahraj. neni to az take zle. a normalny server a nemusis rozmyslat nad bugami a blbostami. ked si to uz dlho nehral tak pravdepodobne si prestal lebo ta to prestalo bavit. a nemusis to platit pesacne staci si kupit len 1x.....
@bangbangboom "asi" preto hraju na free serveroch lebo ich bavi cakat rok dokym opravia chybu servera alebo volake problemy pripadne otvoria vsetky moznosti v hre
@mefistofel a nechapem preco chcu vsetci nejaki CZ/SVK server sak to je uplna sranda strenut tam a pisat si s niekym z druheho konca europy aspon neviem, ja to mam rada, aj anglictinu si cvicim
@bangbangboom vsak to, po anglicky si pises a aspon sa pri tom ucis, sice len z malej casti, ale aj to pomoze. ja osobne som casto pisal po anglicky aj ked som vedel ze je to cech alebo slovak
aj ked poznam par ludi co sa cez taku hru zoznamili a aj stretli sa alebo pomohol mu nieco vybavit aj ked ho nikdy v zivote osobne nevidel aj ked je to minimum ale aj ake byva niekedy
@bangbangboom ver mi ked ti poviem ze taketo hry hraju aj ovela starsi ludia, niekedy by si bola aj prekvapena a niektory maju uz normalne deti a manzelky a aj tak hraju jedneho som j poznal
aj ked sice mna to uz nebavi :/ a uz nehravam vobec :/ , ale tak ked ich to bavi nech sa hraju.
@bangbangboom tak vieš, som študent ktorý si platí kompletne všetko sám..a dávať 10 či 13 eur za mesiac na hru...to by bolo asi to posledné ale inak lakomý niesom
jj twinstar bol uplne popici ked som tam naposledy davno hral si pamätam ze po vyhratom bg to padlo ked som sa znova logol bol zaciatok bg.. ale nas tym sa cely nelogol spät a pekne sme chytili napi** !!! neofi sucks
@barky ja som dvakrat bol aj v sk/cz guilde neuveritelne neschopni ludia vsetko ale hlavne ze kazdy den som vedel co bude kto varit na obed a jak hrala sparta a ze nemam nadavat lebo tam hra jedneho z nich maly syn
@etelnair to aj ja a viem ze sa dvaja typci pochytili co boli kamarati ten mu nadal do noobov a ten m zas ze ho sere ze mu jeho sestra nedala lebo bol curak a tak skoncilo vdaka wowo aj asi realne kamaratstvo
@barky v tom druhom co som bol tak to jadro guildu zas robilo spolu v nejakom knihkupectve ci kde, cely den tam planovali picoviny a strasne sa v tom vyzivali a potom dosli domov a naraz vsetci online a uz to islo
@vampirko666 No oba wotlk servery bežia na 3.3.5a, len podľa mojich posledných informácií ešte nie je otvorená Icecrown Citadel. Všetko ostatné by malo ísť. Inak tam porobili pekné skripty na rôzne dungy a raidy, a napríklad tam fungujú aj všetky eventy a ak si achiev hunter, tak ťa to rozhodne nesklame.
TBC a normal tam to otvárajú nejak postupne, ale nikdy som tam nebol a nejak ma to už ani nezaujíma, aj keď to boli super doby, keď som to hral
@vampirko666» esimsecura.com/lan.40774/... e sim je ekonomicko vojensko politicka socialna hra - simulacia realneho sveta. vstup do kongresu , stan sa prezidentom slovenska, rob biznis, alebo bojuj v legiach za oslobodenie slovenska. nevahaj, slovensko ta potrebuje!
No teraz by som sa spýtal aký datadisk by si si zahral. TBC tých je plno. Wotlk jedine anthoria alebo twinstar. Teraz ja hrávam na CATACLYSME a to je podľa mňa naj ICE WOW xD (potom aliancia nezabudnite inak budete padať pod nožom Moonthora xD) a teraz som skúsil aj pandariu... server je PANDASHAN. su tu aj cz/sk guildy.. monk tu funguje len questy a vlastne všetko je dost bugnuté ale dungy sa dajú a na lvl 90 je good pvp.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Tak to už áno...
bugov a lagov je tam minimum... (aspoň podľa mojich skúseností s inými servermi)
aj ked poznam par ludi co sa cez taku hru zoznamili a aj stretli sa alebo pomohol mu nieco vybavit aj ked ho nikdy v zivote osobne nevidel aj ked je to minimum ale aj ake byva niekedy
@mefistofel to ja som tak raz narazila na jedneho typka ktory bol tusim marocan, zil v holandsku a mal 36 rokov ci kolko a prislo mi to dost vtipne
aj ked sice mna to uz nebavi :/ a uz nehravam vobec :/ , ale tak ked ich to bavi nech sa hraju.
s kamaratmi co sa im nepacili pandy sme presli na TBC na Twinstar, buov je tam po najamvcsie cislo, kazdu chvilku disc atd.
cata? monster wow - pve , molten ide teraz na 4.3.4 ... pvp- arena tournament
MoP ešte zatiaľ nie je.. wow nehrám ale mám to takto odsledované
ak nie tak TWINSTAR !
TBC a normal tam to otvárajú nejak postupne, ale nikdy som tam nebol a nejak ma to už ani nezaujíma, aj keď to boli super doby, keď som to hral
a na akom serveri to teda hráš?
@junak7 ne dík, ja už drtím Wowko na Twinstare, možem jebať celé skurvené slovensko, aj to čo potrebuje, ajtak idem čoskoro na Nový Zéland ...