hm... hraval som wotlk za shamana na anthorke, dosiel som po nejaky ja neviem, v kolkatke je ten vlk pojebany, asi 30 alebo 40 lvl. a potom som sa na to vyjebal. Nudne to bolo, pretoze som zacinal neskor ako ostatni nevedel som si to ponastavovat, addony som mal nejaky drbnute a skrz ne sa mi nedalo ani leavnut partu nehraval som to dako casto a dlho ani, k pvp som sa ani nedostal len nejake friendly duely a tie som povacsine prehraval nevidel som v tom vyznam, a nechapem rozhovori wowkarov. Ktovie co by som hovoril keby som sa dostal po tu hranicu kedy by som zacal s PVP a mal vsetko v pohode aj s addonami.
hrával som to... pár mesiacov do zadu.. za huntera, 28 lvl asi... ale potom som na to nemal cas uz... a presla ma aj chut... a asi si to idem odinstalovat, zbytocne zabera miesto...
do konca semestra mam pauzu...inac som hraval tak hodinu-dve denne a raz do tyzdna arenu cez vikend vacsinou...naposledy som nejak pred 3 tyzdnami hral
hrávala som, vyliečená som... síce ma niekedy chytí taká mánia, že by som si to zas nainštalovala... ale odolávam.. hrávala som za druida.. na antiku, narniase a twinstare. Ale bola som taký slabší wowkár nehrávala som 12 hodín denne ako prvý komentujúci ale tak približne 5-8 (so sestrou sme sa pri wowku museli striedať, bolo to strašné ) cez prázdniny viac... ale potom ma to nejako prešlo ani neviem ako...
wowko hram asi 5 rokov..podobne ako predosly prispevok, zo zaciatku som to hraval takmer stale..kludne aj 16 hodin cez prazdniny..ale to sme zacali vsetci v triede..jeden doniesol, 5 sme si to nainstalovali a vkuse sme spolu hrali..zacinal som na classicu, par patchov pred 1.12.1 vratane nej..spociatku som lvl 8 nabil len na zabijani vlkov v orgr..kym som prisiel na to ako to hrat, dost to trvalo..ako tak bezal cas, vystriedal som viacero serverov, a teraz hram na striedacku na abyssal-wow, resp arena- tournament, a equilibriu pod projektom nemesis..kedze chodim na vysku hram to uz len rekreacne, cize cez vikendy aj to nie vzdy..moje chary..mm..najlepsie mi to ide za dk (blood) a disci priesta, resp aj frost maga, za ktoreho som hral asi 3 roky a zvysne dve som presedlal na to dk..
a absolutne nesuhlasim ze su to len draci, mece a ajtacka vrava..poznam plno dievcat, ktore hrali wowko, mnoho z nich to dokonca vedelo hrat lepsie ako ja..a neboli to ziadne nerdky s okuliarmi. zarastenym obocim a krivymi nohami..
@etelnair mne sa najviac pacil jeden kamos z triedy, ktory furt vkuse vykrikoval aky je imba skiller a v dueloch som ho daval len s ice lancom a frost novou
tiež som z toho vyliečený, main bol draenei hunter, ale mal som aj dk a mal som rogunu a druida, no a teraz ticho sedia,kým si to nenainštalujem,ale ja odolávam ja som bol na Anthorii, no a boli časy keď som mal aj nočnu smenu na WoW
@trdelniiiq omfg opovaz ...resto druid tiez neni najlepsie riesenie ..jedine ze by som na affli respecol ale affli som na wotlku este nehral tak to nebude zo dna na den -.-
@etelnair nesi dajaky vyberavy? co som chodil arenky s kamosom, on za wara, ja za disci, islo nam to vcelku dobre..dokonca si pamatam, ze proti nam sem-tam hodilo aj ludi vo venge/brutali, este za cias tbc, a bili nas aj 6-7 minut..jednych sme skoro aj dali..a to sme mali tailor/bs,bt a hyjal gear ideal by bolo palach,war..ale za wara hras ty a ja si radsej dam do bradaviek ihlice na strikovanie ako hrat za palacha :/
Heh, toľko postáv som hral, expil a všetko možné, že sa to ani nedá spočítať Síce máloktorú som dotiahol aspoň na 40 Momentálne som sa usadil na Twinstare, kde som dva roky myslím... a mám lamské klasy ako protection paladin a BM hunter (obe 80) ^^ úplne že naj
@7 Ja mece snad aj celkom rad... Aj kreslene veci mam rad Pokial su nakreslene pekne a nevyzeraju ako ked sa pocas lysohlavkoveho tripu pozriem do krabicky s lentilkami.
Toto ma napriek tomu obislo a nemam pocit, ze by ma to niekedy malo zaujat
nuž, ja som altmaniak. Mám generického paladina (lebo všakaký iný ako BE ), fire mága, moja prvá vyššie levelovaná postava bol hunter a odvtedy mám rada hunterov, ale nejak som sa nikdy nedostala k tomu, aby som ho dokončila... a treba povedať, že mám rada aj svojho subtlety rogua a okrem toho ešte veľmi veľa iných altov. Vlastne všetky classy mám. O.o
ach a samozrejme, hrám na offiku
Hrám sa podľa toho, ako mám chuť. Teda som schopná sa to hrať celé dni alebo to aj dlho nezapnúť. Momentálne som v tej nálade, že to hrám furt
zacinal som kedysi na sargerase... burning crusade a frost mage 70, vtedy som za tym travil mrte casu... potom to islo na tom servery do sraciek, tak som sa na to vyjebal... potom este take pokusy na anthorii, ale to uz bol wotlk a to ma nebavilo moc
totaaaaaaaaa hraaa je cista kktina. to len male deti to hraju, s prepacenim. Nevidim zmysel tej hry, tukas do panacika kde ma ist a ho vylepsujes, ked ho vylepsis prejde ty vela casu.
naposledy som to hral cez zimne prazdniny. zrobil som 80, dal som par dungov a uz ma to nebavilo, ale s wowkom sa neda prestat, da sa dat iba prestavka na nejaky cas
a casu ako kedy vacsinou asi taku hodinku dve na dailiky a daily hc a ked sa raiduje tak rozhodne viac aj ked teraz idem no life lebo viac menej nemam co ine robit....
@trdelniiq minule som siel hc s tauren pala tankom co mal 208.7K hp dost toto pokazili... cakal som tak na tankoch max 80k hp na tej 85ke a ostatny aby mali tak cca 50-60k
@veryhappyhippo ved dobre, ja len vravim ze to blizz v tom cata riadne prehnal..cakal som, ze v pvp sete budu mat hraci okolo 50k hp..kedze uz teraz ma war okolo 37 so shoutom etc..ale aby hraci behali s 90 tisicami tak..
od zaciatocneho klasik wowka az do zaciatku tohto roka uz som tomu odmaval a dufam ze ma to uz nikdy nestretne su to zabite roky... kolko je to hodin nejdem ani pisat ale ked sme progesovali ICC tak som zaspaval aj za pc jedinu vyhodu vidim v tom ze som sa zdokonalil v AJ a aj vdaka tejto hre som z AJ zmaturoval uplne bez problemov. inak je to len zabijanie casu ak to hravate 3+ hodin a este na free serveroch. a najoblubenejsia classa? jednoznacne roguna
zacala som hrat asi pred pol rokom a...asi sa zo mna stava zavyslacka... je to fajn hra..nejde o to ze sa od toho nedokazem odtrhnut. keby som chcela prestanem hrat hocikedy...ale je tam ozaj par skvelych ludi...guildaci a tak...a ak ma to mozno raz prestane bavit, tak jednoducho wowko vymazem a bude pokoj. Travim pri tom tak normalne casu. niekedy sice aj pol dna, ale aj tak skoro kazdy den chodim von takze nolifer zo mna neni..a myslim ze ani nebude...a hram za paladina...to bolo radosti ked som ho doexpila moja prva postava v zivote moj milacik sice to trvalo ale ked na zaciatku hrania neviete ani co je quest, tak treba vela casu na to kym to dojde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Skúsil som, pozrel som, vypol som, odinštaloval som... draky, meče, kreslená grafika a nezrozumiteľná mluva ajťákov má jednoducho neberú.
a inac warr 80, lock 80
a absolutne nesuhlasim ze su to len draci, mece a ajtacka vrava..poznam plno dievcat, ktore hrali wowko, mnoho z nich to dokonca vedelo hrat lepsie ako ja..a neboli to ziadne nerdky s okuliarmi. zarastenym obocim a krivymi nohami..
móža, som ti plne k dispozicii
Toto ma napriek tomu obislo a nemam pocit, ze by ma to niekedy malo zaujat
ach a samozrejme, hrám na offiku
Hrám sa podľa toho, ako mám chuť. Teda som schopná sa to hrať celé dni alebo to aj dlho nezapnúť. Momentálne som v tej nálade, že to hrám furt
@uspavanocka aj 30.
» eu.battle.net/wow/en/characte...
» eu.battle.net/wow/en/characte...
a casu ako kedy vacsinou asi taku hodinku dve na dailiky a daily hc a ked sa raiduje tak rozhodne viac aj ked teraz idem no life lebo viac menej nemam co ine robit....
zaratal si aj to ze ked ti fajne prijebe nejaky boss ak to neni sranda ze LOLOLOLOLOL mam 97k HP nic mi nemoze? lebo take je hranie na funku
a blizzu uz jeblo po TBC imho
...inak Blood Elf Hunter..