@marosko81 takto na dialku asi riesenie nenajdes, ale ak to mas kupene cez steam skus sa obratit na ich podporu zakaznikom, pravdepodobne maju nejaky postup ktory riesi 90% problemov (nieco na sposob vypnut/zapnut)
inak k téme- okrem toho, že máš steam aj samotnú hru de facto anglicky a v hre máš azbuku (ak som to správne pochopila) nevieš si normálne v nastaveniach tej hry nastaviť angličtinu?
ano vsetko mam po anglicky ale dava to tam azbuku.. bude to asi tym novym patchom ktory sa aplikoval... a hodil mi do hry azbuku .. potrebujem sa toho zbavit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Pošli mi tsku...
Skús nastaviť jazyk Steamu na angličtinu.
inak k téme- okrem toho, že máš steam aj samotnú hru de facto anglicky a v hre máš azbuku (ak som to správne pochopila) nevieš si normálne v nastaveniach tej hry nastaviť angličtinu?
takže.. chápem správne, že máš: steam anglicky, nastavenia v hre anglicky, samotnú hru nainštalovanú v angličtine?
a predsa ti to píše azbukou?
ano vsetko mam po anglicky ale dava to tam azbuku.. bude to asi tym novym patchom ktory sa aplikoval... a hodil mi do hry azbuku .. potrebujem sa toho zbavit
ja by som pravdepodobne preinštalovala celú hru s novým patchom a tak až to hodila do angličtiny alebo crackla.... inak nemám poňatia...
azbuku fakt nevieš?