tak za prve...pokial viem tak wot je world of tanks co ma dost daleko od najhravanejsich hier na svete..
za druhe co s tym ma minecraft alebo wow? pisem ze picovina je wot...tie dve hry tu nikto nespominal...navyse minecraft ma od najlepsej a najhravanejsej hry hodne daleko...
a za tretie...najhravanejsia hra na svete je league of legends...
@etelnair neviem kde to bere napisem ze world od tanks je picovina a zacne tu spletat ze preco by boli dve najlepsie hry (wow a minecraft) picoviny navyse prvy neni ani minecraft ani wow ale league of legends...
@qwedsayxc vyjadroval som sa k wot nie k wow...a najhravanejsia hra na svete JE league of legends nie wow a minecraft uz vobec nie takze neviem kde si to zobral... a pouzijem proti tebe to tvoje "Nie všetko je pravda čo je na stránke: ojebemťa.cz ..."
lol je prve, cod mw druhe, podla vsetkych moznych rebrickov
videl som aj nejake podla ktorych je wow stale na druhom mieste po lolku ale tam to ratali podla poctu vytvorenych accountov a to je picovina, to len blizzard sa tym moze utesovat
kazdopadne postavit na prve dve miesta wow a minecraft dokazes len ty asi
@qwedsayxc dobre aj keby som sa tak vyjadril ku vsetkym trom naraz ako si to pochopil ty tak som napisal ze TU ti k tomu nema asi kto co napisat pretoze toto je studentsky a teenagersky portal a nie hracsky...pomylil si si forum tak sa nevzrusuj ze ti sem nikto nepise
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Mám hrať Minecraft alebo WOT?
Nvm sa rozhodnúť.
Tak si teda rozmysli či všetci poznajú WoT alebo či je to pre každého pičovina...
P.S.
2 najlepšie hry a pičoviny? Hah
Nie wowko druhe a minecraft prvý...
tak za prve...pokial viem tak wot je world of tanks co ma dost daleko od najhravanejsich hier na svete..
za druhe co s tym ma minecraft alebo wow? pisem ze picovina je wot...tie dve hry tu nikto nespominal...navyse minecraft ma od najlepsej a najhravanejsej hry hodne daleko...
a za tretie...najhravanejsia hra na svete je league of legends...
@ kismiklove v @ si napisal picovinY, čo je množné číslo, čiže VIAC hier ako jedna...
Ja som nepísal že WoT je najhrávanejšia, ale WoW...
League of Legens je možno tak 100. najhrávanejšia...
Nie všetko je pravda čo je na stránke: ojebemťa.cz ...
nvm, či ešte aj cod nie je pred wow
a dota 2 tam bude isto
Tvl...
To že je v Ottawe league of Legends prvé neznamená že je to tak aj na celom svete...
OMG..
Za pár rokov bude WoT prvé, pdola mojich odhadov...
Velmi rýchlo hratelnosť stúpa...
Momentálne je to takto:
1.WoW
2.Minecraft
3.CS 1.6
To sú údaje z apríla 2013...
Za mesiac sa toho určite vela nezmenilo...
» www.xfire.com/games...
Ešte raz ti hovorím, napísal si počovinY, nie pičovina...
lol je prve, cod mw druhe, podla vsetkych moznych rebrickov
videl som aj nejake podla ktorych je wow stale na druhom mieste po lolku ale tam to ratali podla poctu vytvorenych accountov a to je picovina, to len blizzard sa tym moze utesovat
kazdopadne postavit na prve dve miesta wow a minecraft dokazes len ty asi
cisty cock -.-
Ach...
Prečo nepovolia birdz až od priemerného IQ?
Potom sú tu taký jedincy ako @etelnair alebo... To divné meno...
Už je tu nad 30 komentov, rýchlo to stúpa, a....
Odkedy teenagery nehrávajú hry?
Ja som myslel že keď vytváraš fórum tak tá rubriky "hry" tam nie je na okrasu...
@etelnair
Lolko...