WoW som hral 4roky od patchu 1.8.0 ci uz offik alebo free na offiku som hral ud sp clen Frostlance na DT na freeckach ud rog alebo taur/orc/ud-war neda sa zadefinovat ktore rasa+classa je naj ide tam skor o to zaco vies hrat resp co ti sadne k tvojmu stylu hrania alebo co ocakavas od postavy..
tak ja konkretne....nemam rada mage-ov a najoblubenejsi class je rogue....rasy...belf,undead alebo tauren a z aliancie aj ked za nich skoro nikdy nehram tak gnome a nelf...
disci/shadow prist, samozrejme undead alebo frost mage,taktiez undead ...odkedy vydali wotlk sa s disci pristom bohovsky expi,mana a hp takmer vzdy full a pvp je jedna radost ..
Kedysi ked som hraval jedine druid hlavne feral ale fajn bol aj PVP heal ten bol na duely takmer nesmrtelny, jedine s warmi byvali problemy Ale zalezi od patchu aky je a zalezi co ta bavi a za co sa naucis hrat aj za najhorsi smejd ked vies hrat vacsinu ludi porazis
pre mna to bola Priestka (shadow, ale mala som v umysle ist na holy). keby hram, nic ine by som nechcela. proste uplne mi to sadlo a davala som v dueloch uplne ale uplne vsetkych aj o dost vacsie lvly len tusim s hunterom abo s kym som mala trochu problemy a hadajte ako sa volala? Sweety odtial prameni moja terajsia prezyvka Sweeety ale to bolo dááávno :/
@delpurr to beres ako nieco dobre ci zle? ..ja som bol na dievcata uz davno zvyknuty v mojej byvalej guilde ked som este hraval wow aktivne ..tam nebolo ze "jeeej dievca" to sa tak casto nevida ..
@Ooooo celkovo navykove WoW beriem ako `zle` , nie ako niekto kto sa pozera a pickuje, ale niekto kto ma s tym skusenosti. Hraval som CS dost vela po sieti a viem ako to chodi v takychto pripadoch, ked sa cely den na to tesis, si v skole a myslis len na to ako sadnes doma za PC a zapnes CS... a to iste plati aj o WoW... A uz ked na tom ficia aj 15-16 rocne holky tak fu
@james144 ked mozes mat nelfa rogue tak nevidim jediny dovod preco robit gnoma....jedine taki opicaci co slopu noggenfogen a tesia sa jaki su mali =D.....ked ally rogue tak nelf, potom human a az potom gnome
Hmmm....Ja by som velmi hral za Huntera MM ale dost ma ser*e , ze nefunguju spelly na funkoch pochopim ale ze Twinstar ??? tak to uz nechapem za druida mi neslo napr talent feral agresion alebo na packu mark of....
ak chcete ist na normal wow wotlk 3.3.5a server tu je link : » www.anthoria.net/?Action=howtost... je to CZ/SK . popularita ako twinstar mozno trochu mensia tak hóóóóú s5 do hry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Inak sa mi pozdava najviac asi lock, zvladat hru je trochu tazsie, nez pri niektorych inych classes, ale do PvP je to kanon.