Zalezi od zbrani aj ci ides na PvP alebo PvE. Ja som uz dlhsie nehral, takze neviem, ako je to teraz, ale naposledy sa mi celkom pozdaval combat potency build, do mainhandu sword a na offhand rychlu dyku. Skus sa pohrabat napriklad tu : » www.wowwiki.com/Rogue_builds...
Vole ja som uplne pomateny takto vecer, neuvedomil som si, o com je rec
Tak oplati sa skinning, ten vytrenujes lahko a je to celkom ryza a k tomu leatherworking, vzhladom na to, ze nosis kozene veci, si ich potom mozes sam vyrabat a materialy pozhanas alebo kupis ak dost raidujes a mas prachy.
Alebo ak chces len zarabat, tak mining a herbalism, pobehas si po prirode
@5 Sory za tu prvu reakciu, precital som to len zbezne a uz som automaticky zacal pisat
Si na oficialnom dufam :o Ja som najviac hraval na Ragnarose, ale aj na x dalsich serveroch a v podstate okrem Drakthulu, ktory je plny dementnych deciek a rusov, su vsetky viac-menej fajn
@6 Lenze fishing je len sekundarny tradeskill, ktory mozes mat navrch aj k dvom hlavnym profesiam, takze pre ucely tejto debaty je uplne bezpredmetny. Ide, predpokladam, o dilemu pri vybere dvoch primarnych profesii.
A 15g zaplatim len za opravy po jednom wipe na raide, denne sa da v pohodicke urobit niekolko stoviek, mudrlant.
podla mna je naj eng a mining.. z miningu stamca a z eng rozne vychytavky ako bomby a co ja viem co dalsie a da sa s tym slusne zarobit... potom je v celku okej co sa tyka prakticnosti jewelcrafting pretoze na ofi sa za to plati velaa v ah a ked aj kupis za emblemiky mats tazko zozenies niekoho kto robi prave tvohj typ...proste ja by som si dal eng/jwc a k tomu urcite mining
moc vseobecna otazka si mohol toho o sebe napisat viac ci rhas na freecku alebo offiku a ci ides pvp alebo pve ak pvp tak podla mna je uplne jednoznacny eng+mining ak pve tak na ench+nieco natom sa da ku*wa dobre zarobit ked mas matros a recepty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Tak oplati sa skinning, ten vytrenujes lahko a je to celkom ryza a k tomu leatherworking, vzhladom na to, ze nosis kozene veci, si ich potom mozes sam vyrabat a materialy pozhanas alebo kupis ak dost raidujes a mas prachy.
Alebo ak chces len zarabat, tak mining a herbalism, pobehas si po prirode
cim sa dostavam ku @1 XD
@2 diky,pozrem to,,
...
a na akom serveri hrate?
Si na oficialnom dufam :o Ja som najviac hraval na Ragnarose, ale aj na x dalsich serveroch a v podstate okrem Drakthulu, ktory je plny dementnych deciek a rusov, su vsetky viac-menej fajn
A 15g zaplatim len za opravy po jednom wipe na raide, denne sa da v pohodicke urobit niekolko stoviek, mudrlant.
PvP jednoznačne ENG+JWL/ENCH ak ale je to jediná postava tak mining
v PvE ALCH asi najlepšie ale aj tu ma ENG výhody napríklad repair botov a kábliky ale rátaj že z tým veľa nezarobíš