nainstaluval som WOW(zakladny datadisk),ked chcem dat instalovat BC, pise to, ze ho uz mam...a ked zapnem PLAY, ukaze mi uvod WOTLKu...nevie tu niekto, ci mozem instalovat rovno wotlk, alebo si mam nejak stiahnut osobitne instalacku bc?? dik
Ked chces hrat na serveri kde je Burning Crusade - musis stiahnut zakladny WoW a Burning Crusade datadisk a potom patchovat
Ked chces hrat Wotlk, musis stiahnut Wotlk client a patchovat od neho.
Ale z Wotlk clienta uz neprejdes na Burning Crusade, lebo Wotlk ti automaticky da 3.0.0 a Burning Crusade chce najviac 2.4.3 a patchovat smerom dolu sa neda.
@smichi nie,nie...musim nainstalovat wow,potom BC, a potom WOTLK,,,potom prepatchovat na verziu aku chcem...
ale je tu iny problem: nainstaloval zom zaklad , teraz chcem nainstalovat BC,ale ked spustim installer, nenaskoci tam "install" ale "play"...a ked kliknem na play, tak sa spusti WOTLK (samozrejme ze nefunguje, ked som nainstaloval len zaklad),,,ak na "play" nekliknem hned, zacne to patchovat na 3.2.0...
mam to nechat napatchovat? aj ked mam nainstalovanu len zakladnu verziu?
Otvor si launcher a ono ti to po jednom patchi postahuje na 2.4.3, potom wotlk instaler, to ti mozem poslat aj na icq, a odial patchujes zakladny wotlk patch a vyssie
@antinim za cias ked som este hraval WoWko som sa nejebal z instalackou ale WoWko sme kopirovaly stacily nato 3dvd rozdelil si to tak ze na 1 si nahadzal vsetky male subory a na zvysne 2 si rozdelil tie subory ktore maly viac gb potom si si len urobil zlozku v pc a cele to tam nakopiroval zabralo to menej casu a funkcnost bola 100% + si sa vyhol patchovaniu kedze si to mozes nechat napalit od kamarata ktory to uz hra..
@12 ano,zakladny,ano,officialny 1mb downloader+installer,a chcem ist teraz hlavne na wotlk(potom doriesim patch podla serveru) co nemozem kym nenainstalujem BC, co mi nejde pretoze pise, ze ho uz mam...tak som zapol luncher ako si poradil,a updatuje to tu ako wotlk aj ked zadny zkurv*ny wotlk nemam.....ggrrrrrrrrrrr
ach jaaj. Ten úvodný screen Ti to ukáže nezávisle na tom čo máš nainštalované. Ten kostený dráčik v tundre tam bude poletovať aj ak máš iba BC, alebo dokonca iba základnú hru. S hrou samotnou to nič nemá, nijako ju to neovplyvňuje, kľudne hraj.
to musíš otvoriť položku štart v ľavom rohu. Stlačiť tlačidlo shout down prípadne vypnúť odpojiť počítač zo siete, zabaliť ho do krabice a odniesť ho naspäť tam kde si ho kúpil je totišto zrejme pokazený. Predavačovi povedz že na užívanie PC si príliš hlúpy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ked chces hrat Wotlk, musis stiahnut Wotlk client a patchovat od neho.
Ale z Wotlk clienta uz neprejdes na Burning Crusade, lebo Wotlk ti automaticky da 3.0.0 a Burning Crusade chce najviac 2.4.3 a patchovat smerom dolu sa neda.
ale je tu iny problem: nainstaloval zom zaklad , teraz chcem nainstalovat BC,ale ked spustim installer, nenaskoci tam "install" ale "play"...a ked kliknem na play, tak sa spusti WOTLK (samozrejme ze nefunguje, ked som nainstaloval len zaklad),,,ak na "play" nekliknem hned, zacne to patchovat na 3.2.0...
mam to nechat napatchovat? aj ked mam nainstalovanu len zakladnu verziu?
...zvysok vyzsie (2x)
dik,skusim to,,,a downloader a installer mam (official)
1.) zohnat si pomoc od kamosa co sa do toho viac vyzna
2.) nechat to tak, mnoho ludom vratane hracov usetris nervy
format c:
a potom uz len y a enter
rob nieco normalne clovece, vsetkych co poznam co to hraju su svojim sposobom magori.