Zauíma ma koľko je fanúšikov profesionálneho Wrestlingu na Slovensku.A prosím nedávajte sem komenty že je to hrané jebo každý kdo má viac ako 5 rokov a nieje dement vie,že to JE hrané.
ja som fanúšikom iba Andyho Kauffmana a jeho wrestlingu. jo a ten bol hraný. ale fakt som fanúšikom.
inak sa o to vôbec nezaujímam, nemám rada "športy", kde sa ľudia tlčú absolútne neestetickým spôsobom hlava nehlava a vyzerajú jak traktory v ľudskom prevedení.
mne sa wrestling paci, ale skor ten z 1990-2000 rokoch Hlavne koli tomu ze tam je Stone Cold ... a na eurosporte si akurat tak pozeram vintage collection
kukal som este ked som bol krpaty....pametam si na Undertakera....ten mal brata Kane-a ...ak si dobre pametam...potom Triple H, Stone Cold Steve Austin a moj oblubenec The Rock
ked este existovala TV3 tak som nieco take pozeral, volalo sa to Smackdown a okrem Undertakera, Kanea, Austina a Triple H si spominam este na Rikishiho, toho som mal rad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
inak sa o to vôbec nezaujímam, nemám rada "športy", kde sa ľudia tlčú absolútne neestetickým spôsobom hlava nehlava a vyzerajú jak traktory v ľudskom prevedení.
Bažím si na vymakanom výkone "hercov", na ultra jebnutýchsuper kostýmoch.
Som fakt fanda, seriózne.
To je jedna z mála vecí, že ked už kukám telku tak sa na to kuknem.
A tie staré boli pecka, ked hoši nosili bokompecky