chujovina od zakladu tento zakon. stat len potrebuje ryzovat na tych "licenciach", iny zamer v tom vobec nevidim. sranda este bude, ako to zoberu ludia z dedin, ktori maju vo dvore strazneho psa.
za toto môžu médiá tým že medializovali každý jeden útok psa pricom boli tieto utoky bezne aj predtym. Psy sa predsa nezblaznili. Tie plemena tu boli aj predtym a nikomu to nevadilo. Fakt tu ludom uz len vymvaju mozgy.
neviem necitala som to cele, a suhlasim s @11 , a na margo @9@obliviate - to je sice pravda, ale nepovedala by som, ze to nikomu nevadilo, akurat to nevadilo sirokej verjnosti, no rozculuje ma ked idem so stenatom na prechadzku a zrazu v dialke vidim vypusteneho rotvajlera, bez voditka, bez nahubku, najma po tom, co som pred par dnami videla ako jeden podobny pes (a to bol este k tomu aj na voditku!!!!) trhal nejake plemeno (nepoznam) strednej velkosti, ludia na okolo boli bezmocni, nedalo sa ich od seba dostat, a takymto situaciam by bolo dobre predchadzat.
Tak toto je kvalitná k*kotina. Tie vygumované mozgy vo vláde už fakt len vymýšľajú retardované zákony a neriešia, čo by mali. Nežiaduci pes???? To rovno nech zakážu krížiť sa medzi sebou černochom, belochom a ázijcom. Vďaka tomuto mi je na grc z tejto krajiny.
že nežiadúci psi .. rovnako škaredo a aj horšie môže ublížiť napr. nemecký ovčiak... ďalšia vec - pes bezdôvodne nezaútočí, čiže ľudia by si mali na psov vybavovať preukazy podobne, ako vodičák ... -.-
@impulse ja mam skusenosť že ovela agresivnejsie su tie male liliputské stence čo sa tvária ako psi , steká to a potom ked moj pes nato 2x stekne tak majitelka smrt v ociach že čo si to dovolil...
A pessi nenehá musí si povedať ...
@lenuli "bojové plemená" treba vychovávať a trávit snimi cela času. Hl ich vybehat . Nie že ich vencím polhodinku a domov. 20 kilometrov vybehať , tahať zátaže atd...
Taktiež ich treba vychovať socializovať, chodit snimi medzi psov ked bezdôvodne zasteká tak ho podtrhnúť vodítkom atd...
Samozrejme že sú si nejaký psi už z dialky nesympatický vtedy si len "povedia" svoje ale ak by bol ten pes nejakym sposobom ostrý voči druhému takisto mu treba nejak naznacit že to nemože.
Keby som pustil na sidlisku psov ked ich chodime len tka dat von ench sa vyvynčia "rýchlo" vtedy ich nepustam z vodítka (nevybehaný atd) ale ked sú trosku unavený vpohode možu behať a nikoho si nevsimajú....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
[TL R] na n-tú
(ťažko to pochopí človek kt. takého psa nemá al. s ním aspoň nestrávil nejaký čas)
... ale niečo mi hovorí, že to bude zas len totalny nezmysel
@9 a @11
Tu je príslušná petícia proti tomuto návrhu zmeny zákona. Tak podpisujte ľudia, tí ktorí s týmto nezmyslom nesúhlasíte.
že nežiadúci psi .. rovnako škaredo a aj horšie môže ublížiť napr. nemecký ovčiak... ďalšia vec - pes bezdôvodne nezaútočí, čiže ľudia by si mali na psov vybavovať preukazy podobne, ako vodičák ... -.-
A pessi nenehá musí si povedať ...
@lenuli "bojové plemená" treba vychovávať a trávit snimi cela času. Hl ich vybehat . Nie že ich vencím polhodinku a domov. 20 kilometrov vybehať , tahať zátaže atd...
Taktiež ich treba vychovať socializovať, chodit snimi medzi psov ked bezdôvodne zasteká tak ho podtrhnúť vodítkom atd...
Samozrejme že sú si nejaký psi už z dialky nesympatický vtedy si len "povedia" svoje ale ak by bol ten pes nejakym sposobom ostrý voči druhému takisto mu treba nejak naznacit že to nemože.
Keby som pustil na sidlisku psov ked ich chodime len tka dat von ench sa vyvynčia "rýchlo" vtedy ich nepustam z vodítka (nevybehaný atd) ale ked sú trosku unavený vpohode možu behať a nikoho si nevsimajú....
Treba trestať ľúdí nie psov.
tak ako povedal @vast
všetko je o majiteľoch, kto tvrdí opak je narušený jedinec.