Priemerná, chcelo by to viac priesvitných vecí, bolo by dobre aby bol na hlavnej stránke veľká fotka minecraft. A veľmi stručné menu. Keď chceš iné rady choď na zajtra.sk
Nejak extra ma to neoslovuje, ale to neberiem ako chybu, však nemôže sa to páčiť všetkým... nemám tam čo vytknúť, až na dve veci: jedna je totálna odveci drobnosť a asi si to nikto iný nevšimne, ale v menu by to chcelo všetky možnosti začínať veľkým písmenom (ja som hovorila, že to bude odveci, nesmejte sa mi ) a druhá, že ten shoutbox by mohol ísť niekam inam a nebiť sa o miesto s tým menu vedľa. mohol by ísť napríklad pod Kategórie článkov a na celú šírku.
inak sa mi zdá, že je to zorganizované dobre, nemala som problém sa zorientovať, alebo tak. ešte aj "return top" to má a to také, že to neruší pri prezeraní, ako na niektorých stránkach, ktoré si to dajú farebné a vľavo, chválim.
a vlastne nechválim, teda chválim, ale nie vás, ale tých Japoncov, čo to vymysleli takže celkové hodnotenie: stiahli ste si vcelku použiteľný design pre Wordpress
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
- Ak sa vyspíte v posteli uloží sa vám ako spawn.
- Pri lezení na rebríku sa môžete pridržať s klávesou shift.
- Pavúci už nemôžu zadupať vaše obilné pole.
- Pri ďaľšej aktualizácii sa pridajú archievementy.
- Pohybovanie sa v tečúcej vode je pomalšie.
- Dungeony, kvety a hríby sa objavujú častejšie!
- Obilie rastie rýchlejšie.
- Inventár sa otvára tlačidlom E.
čo vás na tom kurva baví????????
A teraz webstránka -.-
Priemerná, chcelo by to viac priesvitných vecí, bolo by dobre aby bol na hlavnej stránke veľká fotka minecraft. A veľmi stručné menu. Keď chceš iné rady choď na zajtra.sk
inak sa mi zdá, že je to zorganizované dobre, nemala som problém sa zorientovať, alebo tak. ešte aj "return top" to má a to také, že to neruší pri prezeraní, ako na niektorých stránkach, ktoré si to dajú farebné a vľavo, chválim.
kto nehral nepochopí najprv sa mi zdala tá grafika príšerná ale je to super hra a tá grafika mi tiež už nevadí dôležitá je hrateľnosť
mc2.crew.sk:25570