to je tam mám strašný záujem ale bojím sa že si objednám a príde mi niečo iné alebo zlá velkosť tak preto sa pýtam či odtial niekto niečo objednával .. či je to seriózne a ták ..
Seriózne to určite je. Majú tam obrovský výber a tá cena...a ešte keď vystihneš akciu...akože nenahraditeľný e-shop. Ja som mala to šťastie, že na prvýkrát som vystihla veľkosť či už pri tričkách alebo mikinách...nohavice ešte nie. A rovnako aj topánky, tie si zas objednal oco. Majú tam super tabuľky veľkostí, čiže keď si to poriadne pozrieš, tak by sa ti nemalo stať, že by si si vybral zlú. Neviem ako je to s reklamáciou, tú som našťastie ešte nepotrebovala. Ale to čo si objednáš ti príde najneskôr do týždňa, perfektne zabalené, žiadne trčiace nitky alebo podobné veci (a nevravím len za seba, viacero známych si už odtiaľ objednávalo a zatiaľ žiadne problémy), rovnako ani problémy s veľkosťou alebo so zamenením farby a pod.
No ja mám zasa tiež negatívnu skúsenosť. Objednávali sme si kolegyne z práce. Ja som samozrejme celý balík zatiahla z účtu a ked prišiel balík, tak mi chýbalo 10 najdrahších položiek, samozrejme, čo nedodali nemôžem kolegyniam vyúčtovať! Písala som im tam, že aký je daľší postup a vôbec sa mi neozavli, ani peniaze na účet nevrátili,už neviem, čo robiť tiež, lebo je to tovar za 100 Eur,neviete mi poradiť? Takto si serioznu firmu teda nepredstavujem, že si tam hodia kontaktný formulár a vôbec sa neunúvajú na to ani odpísať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov