cem wedet aj was nazor nic proti tej komunite ale ta nenasralo by was to keby was taq oznacowali a pritom ste max. wesely clowek s xutou do ziwota??!!!!
mna to sere lebo osm si kupila ciernobielu mikinu a jedna kamoska hned ze som EMO... to uz nie je normalne:/ bodaj by ten emofenomen uz prehrmel... a co sa teba tyka tak cuduejs sa ked pises jak pises?
bezrukaa:::ta ale sak ja takto pisem odkedy mam pc a to je uz dlha doba a zato ze taq pisu aj oni nemooozem to je a jaq s tu mikinu...a zato nebudem menit swoje zwyky
he akoze minule som sla na koncert a na navsteve bola u nas babka a ked ma vydela tak hned ze "ty si to EMO?" skoro som na zadok padla ze co t zo mna spravila
tak ked ide o to ze ta za EMO povazuju podla toho ako vyzeras tak s tym uz asi nic neurobis.. to si len budes musiet zvyknut a nevsimat si, ako tu uz bolo spominane. A co sa toho pisma tyka tak mne sa to strasne nepaci ked ale to je tvoja vec...
hh ja zas mojej segre ždy ked de w telke tokio hotel ta pesnička an dana zaitee ich bin da alebo ako sa to piše tak ždy sa tam ten georg tak usmeje jak ona ten štrbavy usmew ždy na nu hučim že de jej pesen..alebo je tak ostrihana jak na metal tak ju wolam metalista..
a pritom ona počuwa pop a take barbinowske wecičky..ale moj nazor sa nezmeni
ja emo nenavidim mam aj tricko anti emo...berem to jako neuveritelnu urazku ked o mne niekto hovori ze som emacka!fuj...ocuvam punk a ska v zivote by som neocuvala kraviny typu my chemical romance a ine kraviny!emo je strasna picovina ...
@45 keď nebolo výhradne "emo" bol to viac sk8 štýl, unifikovaný štýl oblečenia, komu sa to páčilo, ten to nosil, nemalo to žiadne význačné zatriednie, obliekali sa tak ľudia, ktorý počúvaju pop punk a neopunk. Taký ten kalifornský sk8 štýl, od kedy prišlo emo, všetci Blinkáčicby zrazu mali byť "emovia"? Kôli nim... preto, DPC s nimi Ale inak, radšej emo, než hiphop
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
» 77.48.102.76/devypatlator/in...
Ale aspon tak nepisem, mas 17 aspon trochu rozumu by sa zislo. Proste si ich nevsimaj a tvar sa, ze ti to je jedno a oni prestanu.
teraz je emo asi w mode alebo čo už na každu mikinu skoro dawaju kostry a neviem čo a ked si to niekto kupi hned je emo pozname
pre vysvetlenie: na tom tricku je lebka zo Slashovym klobukom, vela krvy, revolver a ostnaty drat...
totalne emo tricko...
P0q14l bud3s p1s4t th4qt0, th4q t1 z4rucuy3m, z3 t4 budu p0w4z0w4t z4 3m4.
btw nabuduce pis normalne
a pritom ona počuwa pop a take barbinowske wecičky..ale moj nazor sa nezmeni
a nehajte ju aj ja som tak niekedy pisala...
ale neee, šak ja už som ti povedala, že nevyzeráš inak teraz neviem kto je trapnejši,či ja alebo ty
azel...n3m4l0 xyBu uSh y3 z T3b4 3m0