Mám Xbox ale všetci moji spolužiaci hovoria že je to blbosť a že Playstation 3 je lepšie a neviem čo ... Nechápem v čom je rozdiel. Asi iba v tom že na Xbox sú lacnejšie hry ...
PS3 je lepsia uz len koli tomu ,ze je online zadarmo...PSN nick ti funguje vo vsetkych forach a hrach , hry na PS3 su graficky prepracovanejsie...PS3 je ovela lepsia... xbox je viac kazivy...
@aguri500 co myslis tym ze je online zadara ved ked napojim net na xbox tak je to zadara, nick mi tiez funguje normalne, GRAFIKA NAHODOU JE UPLNE PRESNA AKO NA PS3 SAMA SOM TO VIDELA a Xbox mam uz rok a kazi sa ovela menej ako PS3 , teda sa este nikdy nepokazil ani som s nim nemala ziadne problemy a @matus123 preco si myslis ze je to najlepsia konzola aka to je ...?
@simqasmile pretoze ps3 normalnej velkosti je lepsie nez xbox a ps3 slim je este lepsi nez normal ps3 sak kukni si videa ps3 vs xbox a vsade hovoria ze ps3 je lepsie z coho vypliva ze ps3 slim je najpelsia konzola
@matus123 najlepsia konzola aka je je samozrejme nintendo wii...ziadny ps3 a navyse sony hodne bojuje proti pirateniu...ak mas par zbytocnych stoviek eur navyse aby si si mohol kupovat hry tak nech sa paci
i ked sp3 uz bolo hacknute, neni tomu tak davno co sa to komusi podarilo...je len otazka casu kedy to sony fixne...
@simqasmile tak po poriadku : kazda hra ma vacsinou story mod a online mod v online mode hras proti ludom z celeho sveta a to je na PS3 zadarmo zatial co na xboxe je to platene je tam tusim nejaky rocny poplatok...online na xboxe je mozno trochu lepsi kedze ma menej lagov ale nie je zadarmo a prave online hranie je najlpesie grafika je horsia...pozri si hru uncharted 2 na ktoru ma licenciu jedine sony PS3 a uvidis velky rozdiel...nielen v grafike ale aj v prepracovani hry je to maximum co zatial bolo vydane. co sa tyka kazivosti tak tak xbox ma jednu zavaznu poruchu a to tzv. red ring of death jednoducho ti zacne blikat na cerveno a mozes ho vyhodit...u PS3 sa to nestava...
@simqasmile tak si to vyskusaj , chod do online a ze ci ti to pojde...ak mas xbox len par dni je mozne ,ze mas online predplateny na urcite obdobie ale uvidis ,ze zadarmo to nie je ked ti raz vypise ,ze si online musis zaplatit.
@simqasmile ako ti mam vysvetlit ze uncharted 2 je momentalny vrchol vsetkeho??? je to hra roka a je to hra ktora vytazila z konzoly maximum.vyskusaj si raz zahrat uncharted a uvidis ,ze je to obrovsky rozdiel.
verim a je lepsi sama som to videla a to nesu fake obrazky nahodou tak co si myslis ze vsetky upe vsetky co su na nete su fake? ja ich tu davam zaradom ktore so nasla a nasla som aj take na stranke pre fanusikov PS3 a aj tam bolo vidiet ze xbox je lepsi!
@simqasmile tak potom hras nieco ine a nie online multiplayer lebo je nemozne aby si ho mala len ty jedina zadarmo ked je na celom svete plateny...ako hovori @elkiller ekluzivita hier na PS3 zarucuje tym hram ovlela lepsiu kvalitu grafiku a hratelnost, PS3 je kvalitnejsia konzola.
@elkiller takze xbox ma lepsiu grafiku co je vyhoda takze je to lepsie nexapem co tu riesite ze online je platene! nepoznam cloveka s xboxom xo by ho dalo pytalo keby som online
@aguri500 hram online mulitiplayer co som idiot ze si spustim hru a ze si spletiem singleplayer s multiplayer? nepyta ma za to ziadne peniaze keby hej ta by som nehrala
@simqasmile vsetci si multiplayer platia len ty nie...zaujimave...vies co pohladaj si sama na googli ako je to s tym platenim ja nemam chut ani cas to s tebou riesit.
ludia, to nie je o grafike ale o hrach ... ked chces gran turismo tak si kupis PS3 pretoze ta hra je iba pre tuto konzolu a tak isto je na tom xbox, ked chces hrat Halo 3 tak si musis kupit Xbox 360 na nicom inom to nepofici ... v skutocnosti je to suboj hier a tie hry tahaju konzoly za sebou
frajerkin brat ma xbox a keby som sa mal rozhodovat medzi ps3 a xboxom, asi by som si vybral aj ja..aj to hlavne kvoli tomu, aby som mohol parit halo s kamosmi
a btw, minule som cosi cital ze geohotz spravil jailbreak aj na ps3, cize aj ta by mala byt pristupna stiahnutym hram ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! grafika...
aj tu
i ked sp3 uz bolo hacknute, neni tomu tak davno co sa to komusi podarilo...je len otazka casu kedy to sony fixne...
ked dosiahne xbox takuto grafiku a hratelnost aku ma tato hra tak zmenim nazor ale to je nemozne...
na PS3 je viac exluzivit , nevyhoda je ta ze tie hry musis kupit , a ked kupis 5 hier , tak stoja uz polamly tolko ako PS3 ..
xBox flasnes a hras zadarmo
@aguri500 nahodou viem co je to multiplayer a mna to ziadne prachy nepyta
a btw, minule som cosi cital ze geohotz spravil jailbreak aj na ps3, cize aj ta by mala byt pristupna stiahnutym hram ..