Pri najnovsej generacii urcite playstation, lebo viacej titulov, vela exkluzivnych titulov ktore na pc alebo xbox nikdy nebudu, vacsia komunita hracov, a narozdiel od xboxu nevyzera ako 30 rokov stary prehravac na videokazety
Ja som za xbox - je to úplne subjektívna záležitosť, je mi sympatickejší a omnoho viac mi vyhovuje asymetrické rozloženie ovládača (ruky sú na ňom symetrickejšie než na PS).
Výkonovo je najnovší Xbox One X najlepšia konzola a najbližšie roky sa to nezmení.
Okay, zapojím sa do debaty teda.
Ak chceš konzolu, na ktorej sa viacmenej budeš hrať, chceš mať väčší výber naprieč hernými titulmi a exkluzivitami, ktorých má PlayStation požehnane, tak si vyber PlayStation. Pre hráčov lepšia voľba.
Ak na konzole nestráviš až toľko času, a nebude ti vadiť, že sem tam ti dáky ten exkluzívny titul nebude umožnené hrať, tak potom si pokojne môžeš zvoliť Xbox One. Plus ak máš stabilný a silný internet tak si môžeš streamovať obraz z konzoly do PC a hrať u seba v izbe na kompe. (Využiješ to, ak je Xbox v obývačke a niekto tam spí, alebo tam je návšteva atď.) Plus Kinect je super na domácu párty. Zabaví sa človek pri tom.
Takže toľko za mňa. (kúpim si Nintendo a budeš mať pokoj)
Ale teraz vážne, ja by som bral Playstation, je tam jednak viac hier, a jednak mi je sympatickejší prístup Sony k hráčom a k vývojárom, ako prístup Microsoftu. Tiež sa mi viac vyhovuje dizJn a interface Playstationu. Pár dôvodov by sa ešte našlo...
Toto je aj u mňa večná dilema.. Vždy som bola naklonená viac k PS, ale ako sa píše aj v @2 , Xbox ovládače mi viac pasujú, aj celkovo mi sedí, ale zase u PSka tie hry a všetko.. A doteraz nemám ani jedno kvôli cenám konzol a hier, bohužiaľ
Playstation 4, dovody su tu uz napisane. A PS4 tiez dokaze streamovat vzdialene do PC alebo PS Vity, alebo niektorych Sony mobilov
(tusim ze aj do niektorych Sony TV)
Ja sim za PC. A ked konzolu tak PS3. Nova generacia je naprd. Predrazene hry, plateny multiplayer. 30fps... To uz radsej PC za rovnake peniaze. Alebo za par supov PS3.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Výkonovo je najnovší Xbox One X najlepšia konzola a najbližšie roky sa to nezmení.
Každý ti tu ale iba povie čo má on osobne rád...
Ak chceš konzolu, na ktorej sa viacmenej budeš hrať, chceš mať väčší výber naprieč hernými titulmi a exkluzivitami, ktorých má PlayStation požehnane, tak si vyber PlayStation. Pre hráčov lepšia voľba.
Ak na konzole nestráviš až toľko času, a nebude ti vadiť, že sem tam ti dáky ten exkluzívny titul nebude umožnené hrať, tak potom si pokojne môžeš zvoliť Xbox One. Plus ak máš stabilný a silný internet tak si môžeš streamovať obraz z konzoly do PC a hrať u seba v izbe na kompe. (Využiješ to, ak je Xbox v obývačke a niekto tam spí, alebo tam je návšteva atď.) Plus Kinect je super na domácu párty. Zabaví sa človek pri tom.
Takže toľko za mňa. (kúpim si Nintendo a budeš mať pokoj)
Aj keď... Som v pokušení kúpiť PS 4 kvôli niektorým hrám.
(tusim ze aj do niektorych Sony TV)
Pretože @1