ja ju tiež idem kúpiť,,,podla mna je celkom fajn, recenzie mám načítané, musíš si tam síce všetko nainštalovať (aj bluetooth) ale to je najmenej, je pekná, praktická, je to smartphone,,,čo viac možeš chceť?
hej hej, takmer všetky sú kazové. je síce pekné, že tam je android a kopec parádnych aplikácií, ale keď chcete bez problémov telefonovať alebo sa nebodaj pripojiť na fb, musíte mať všetko ostatné vypnuté. ten telefónik totiž nezvláda tri veci naraz a dá to vedieť tak, že mu zamrzne displej a skockovatie. V tom lepšom prípade sa mi podarí vypnúť a zapnúť ho, asi tak trikrát za deň. A to je veľmi, veľmi super, že máte telefón s dotykovým displejom, ktorého displej nereaguje na dotyk, kapelu niekde stratenú na ceste a jednoducho sa s nimi nedokážete spojiť, pretože váš telefónik je unavený.
a v orangei mi povedali, že nemám ten telefónik namáhať, pretože veľa aplikácií ho spomaľuje. namiesto reklamácie.
teraz čakám, kým sa mi to stane zasa. a potom definitívne vezmem otcovi jeho tri tri desinu a hotovo.
@0mega1 áno máš pravdu ale toto len nasvedčuje tomu, že ten telefón im stojí na skladoch a nevedia už čo s tím pretože každí čo si prejde pár testov na internete tak mu to docvakne prečo ruky preč od telefónu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Celkovo je ten tel starí
a v orangei mi povedali, že nemám ten telefónik namáhať, pretože veľa aplikácií ho spomaľuje. namiesto reklamácie.
teraz čakám, kým sa mi to stane zasa. a potom definitívne vezmem otcovi jeho tri tri desinu a hotovo.
(šťastný majiteľ smartphonu od hTc)
ak je ti cenovo dostupnejši tak si ho zober
ale je tu aj iný výber napr. Nokia C6 ale to je trošku ina loď ale nie je to take hrozne