@frenkie477 oxfordský slovník hovorí inak (sheet music sa zrejme používa viac, ale note sa dá preložiť ako nota, aj google to podľa toho bez problémov našiel)
@matii to, že sa "note" môže preložiť ako nota ešte neznamená že noty budú "notes"...
a to, že to google bez problémov nájde to mi je jasné, ale podľa mňa je to iba tým, že je to tak populárna pieseň. inú (nie tak často hľadanú) by google s "notes" len tak nenašiel...
note = a single sound of a particular length and pitch (= how high or low a sound is), made by the voice or a musical instrument; the written or printed sign for a musical note
He played the first few notes of the tune.
high/low notes
beriem, že sheet music je najpresnejší preklad, ale notes je použiteľné (čo dokazuje už len stránka 8notes.com)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» www.pianomusicsheet.net/yiruma-river-fl...
Hlavne časť 1:35 - 2:15.
inak toto je celkom ľahké, ešte pár hodín hrania, a budem to vedieť celé....
pre zakladatelku: » www.lmgtfy.com/?q=river+flowns...
a to, že to google bez problémov nájde to mi je jasné, ale podľa mňa je to iba tým, že je to tak populárna pieseň. inú (nie tak často hľadanú) by google s "notes" len tak nenašiel...
ok, poďme sa vadiť o blbostiach
note = a single sound of a particular length and pitch (= how high or low a sound is), made by the voice or a musical instrument; the written or printed sign for a musical note
He played the first few notes of the tune.
high/low notes
beriem, že sheet music je najpresnejší preklad, ale notes je použiteľné (čo dokazuje už len stránka 8notes.com)