Zaujíma ma či by ste si opäť nepozreli môj Youtube chanel a berte na vedomie, že som to robil druhý krát v živote a teraz rendrujem nové video ktorŕ bude podľa mňa lepšie. A ak by ste mohli tak či by ste nemohli dať like, koment a odber. A ak by ste to mo
ak chceš nejakú sledovanosť mal by si mať v prvom rade KVALITNé HD videá, stlmiť zvuk z hry keď rozprávaš keď chceš aby ťa ľudia aj počuli + video by malo byť max 5 min dlhé, až keď budeš veľká celebrita tak ľudia obetujhú aj 16 či koľko tam máš minút zo svojho života aby si to pozreli. a posledné: nepoužívaj comic sans.
a neviem prečo ho tu všetci zjebávate miesto toho aby ste aspoň ocenili snahu a podali nejaké konštruktívne reakcie, veď má len 13 a snaží sa aspoň niečo robiť, byť produktívny, aj keď mu to nejde časom nájde určite niečo v čom bude dobrý alebo sa v tomto vyšvihne a bude robiť dobré videá, človek nikdy nevie.. good luck
1. nepočuť ťa, 2. vyššiu kvalitu by to chcelo, 3. aj inú hru.. polka sú len ukážky a z toho normálny človek nemá nič, to si zapnem a pozriem aj sama, 4. na zmenšenine nevidno titulky (to síce nie je tvoja vina) a na full screene sa to nedá pozerať (kvôli kvalite)
no ešte to tak, odber, pchee Nič v zlom, ale to by som odber musela dávať každému tretiemu letsplayerovi na YT.. Skús prilákať ľudí skôr tou kvalitou a zlepšením vecí, ktoré sme tu vyššie popísali, než pekným pýtaním si
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Radšej sa nauč niečo nové a nerob takéto bullshit pičoviny čo robia všetky deti vo tvojom veku.
+ Ti nestačilo čo ti midnight napísal v minulo fóre?