Zdravím Vás, neviete niekto nejaký typ, ako upozorniť na svoj Youtube channel mimo osobného facebooku? Ako docielim to, aby sa ľudia dostali k môjmu videu?
Týmto spôsobom Vás zároveň aj pozývam na môj kanál, na ktorom točím Let's Playe a Gameplaye a prid
neber to v zlom ale prídeš mi ako ďalší tuctový youtuber, ktorý teraz vyrastajú ako huby po daždi..skús robiť originálnejší..zábavnejší obsah, nie len ako pustím hru, natočím pol hodiny gameplay a dám to na youtube good luck
@2 Aj ked ja neoblubujem tych tuctovych ale tento typek ma nahodou zaujal. Takze fajne video ale majky ma pravdu viac sa smej vtipkuj a videl som ze si hral aj spidermana mohol by si v tom pokracovat ak chces Inak fajn. Drzim ti palce
vyhladaj na fb stránku: Neznámi youtuberi .... zvyknú tam zdielať začínajucich youtuberov... ale upozornujem, že admini si dosť vyberaju a občas (usudzujem na základe statusov) sa správajú ako nejaké megapopulárni youtuberi ktorí majú pravo súdiť iných (čo podla mna nemaju pravo ani skutočne popularni youtuberi) ... ale za pokus nič nedáš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov