neviem,čo na nich hovorím niektory tam tie videa pridavaju za účelom aby sa zviditeľnili alebo stáli známymi aby si ich všimol nejaký producent ako som už na niektorych kanáloch na youtube čítala.Občas si niake pozerám ked sa nudím.
vačšina su sprostosti ale prosiim ved je to predsa youtube a tam je to nma to ze videaa predsa tak nech ..citit z tych videi ze su to ludia ktori sa chcu len zviditelnit ale prosiim ked si myslia ze su vtipnii .ale pohoda ina heh
A čo mám na to čo hovoriť? Videla som tam už mnoho talentovaných ľudí, ktorí by sa určite presadili. Len by ich najskôr musel "niekto" tiež objaviť. A boli tam aj oveľa lepší ako Bieber...
Čo máš proti tomu? Veď kvôli tomu youtube je, to že sa tam začali dávať aj iné videá (ktoré považuješ za normálne) je len následkom postupu, ináč to tak nebolo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
niekedy sa nájde celkom schopná cover verzia..
ale niektoré boli fajn
A čo mám na to čo hovoriť? Videla som tam už mnoho talentovaných ľudí, ktorí by sa určite presadili. Len by ich najskôr musel "niekto" tiež objaviť. A boli tam aj oveľa lepší ako Bieber...
Malo by to byť nejak poriadne rozdelené.