mne tak zmazali 2 videa, a to som tam tu pesnicku pouzil len asi 15 sekund na zaciatku, pricom ta pesnicka vobec nebola dolezita a video nebolo na tu hudbu viazane...
Hm... tak teraz zmizne odtiaľ asi trištvrtina všetkých videí? Podľa mňa je to dosť blbé ... Doteraz som tam našla všetky pesničky kt. som cez google nájsť nemohla... Tak teraz ani tam?
Ale na druhej strane, prestavte si ze by ste daco vyrobili (natocili svoj film, napisali knihu, vytvorili vyrobok), a niekto by ho proste kopiroval a bez vasho vedomia siril?
@7 Tomas, to mas pravdu, ale sa mi zda nefer, ked mi zmazu video, na ktorom som sa namakal a na uvodne titulky som pouzil notoricky znamu pesnicku... ved nech budu, docerta, radi ze sa ich pesnicka pouziva a ze sa paci, ne mazat tvorbu... mali by sa mazat duplikatne videa, skopirovane TV relacie, rozpravky, filmy atd... nie moju vlastnu tvorbu, kde som si dovolil pouzit znamu pesnicku znameho autora...
Ja osobne si myslim ze na YouTube tlaci niekto zvrchu. A vseobecne nie je kazde pouzitie niekoho ineho prace hned piratstvo/plagiatorstvo, ale to zakon o autorskych pravach nerozlisuje, tak ako povedal @Seagull1 .
Inak tí co nevedia, tak na YouTube vznikol tzv .AUDIOSWAP alebo niečo take... týmto môžete nastaviť zvukovú stopu, ktorú Vám ponúka sám YouTube!
ja som tiez za dodrzovanie autorskych orav,ale ide o to, ze ma nasralo to , ze zmazali uz aj moje oblubene videa co som mal toho mi je fakt luto ... sakra..
ale inak som ZA dodrzovanie prav autorov
nieze by ma to nesralo, no na druhu stranu z pohladu drzitelov autorskych prav mam na to pochopenie... timto sa nezamedzi sireniu akehokolvek materialu... hudbu si proste kazdy stahuje, no niektori si kupia original, ale len preto, aby ho mali "do zbierky" a stiahnutu hudbu budu mat aj tak... je to tiez ako stiahnut si film... no ak chcete zazit aj fajnu atmosferu, tak pojdete proste do kina za €5,-... ak by sa podali trestne oznamenia na P2P servery, mozno by to malo aj nejaky realnejsi dopad, ako mazanie videji z jutubu... :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
autorske prava sa dostavaju k slovu
Ale na druhej strane, prestavte si ze by ste daco vyrobili (natocili svoj film, napisali knihu, vytvorili vyrobok), a niekto by ho proste kopiroval a bez vasho vedomia siril?
ja som tiez za dodrzovanie autorskych orav,ale ide o to, ze ma nasralo to , ze zmazali uz aj moje oblubene videa co som mal toho mi je fakt luto ... sakra..
ale inak som ZA dodrzovanie prav autorov
hlavne ked su to oficialne videoclipy poskytnute hudobnikmi../alebo ma zase oklamali?/
inak mi je v podstate uplne jedno co sa na YT deje..hudbu mam v pc, ci na cd a na filmy a relacie i tak niet cas..