Napíšte, kolko najviac pozretí ste videli na nejakom videjku. Ja si pamätám, ako som asi pred 4-5 rokmi pozeral jedno video z naruta, ktoré malo vtedy cez 1,1 miliardy pozretí a pozeralo to vtedy naraz tolko ludí (určite skoro všetci Aziati), že to video
@luc.ka pockat..to vazne? ja len..ja vzdy ked pozezramvideo tak hdoim ocko na povetvienei..ja len.zabere to pol sekundy..a azsitim hend ake je popularne, ci sa ludom paci...
lenže mňa nezaujíma "popularita" ale kvalita videa (res. pesničky), a tú väčšinou i tak len počúvam, a video ani nevidím, lebo ho mám na neaktívnej záložke. maximálne vnímam to, či je to číslo 6 alebo viac-ciferné, ale aby som si viedla štatistiku, že woooow, toto je aké "populárne" a toto je viac a toto menej, tak to nie.......
noo, neviem, ako sa to vola ale raz som videla, ze malo nejake videlo 2,3 miliardy zhliadnuti alebo tak nejak.. ale viem ze ich bolo viac ako 2 miliardy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
kebyže máš viac rokov tak je to double facepalm -.-
aha...určite áno
» www.youtube.com/charts/videos_v...
akože v živote som nepozerala na yb video s tým, že som si čekovala, koľko ľudí to už videlo.
a potom urcite aj lady gaga
lenže mňa nezaujíma "popularita" ale kvalita videa (res. pesničky), a tú väčšinou i tak len počúvam, a video ani nevidím, lebo ho mám na neaktívnej záložke. maximálne vnímam to, či je to číslo 6 alebo viac-ciferné, ale aby som si viedla štatistiku, že woooow, toto je aké "populárne" a toto je viac a toto menej, tak to nie.......