nie, nie som zhnusena...dostala som sice riasenku, ktora lepi riasy ale to je blbost, na ktoru som uz aj zabudla ...ja uz osm darcek dostala predtym, takze tieto drobnosti, ktore som dostala teraz, su pre mna mile prekvapenie, ktore som necakala, a ani som nemala dovod ocakavat ich ...
Presne ako si napísala teraz.
Neviem, prečo by to bol zlý darček. Ved leto tu bude už o chvílu ani sa nenazdáš.
Ak sa ti tie okuliare páčia tak nevidím dôvod, prečo by sa ti mal ten darček nepáčiť, určite ho využiješ.
no tak @sarah1 ja som tiez dostala slnecne okuliare.. ale oni su zaroven aj lyziarske ked sa tam napoji taka kravina takze ja som stastna..
a k teme co sa tyka tych darcekov.. tento rok ziadny nebol taky hrozny.. ale pred par rokmi som od brata dostala tanga.. a pred vsetkymi som to tam odbalila..
a este k tomu boli cierne (take skoro priehladne) a cipkovane.. takze to bolo nechutne dostat toto od brata.. brrrrr..
tak zhnuseny nie som ale vyjadril som sa k jednej vonavke co mi mama kupila, ze mi proste nevonia, ked sa ma na to opytala. proste neviem preco, .... ale raz som ju uz mal doma a povedal som jej na to moj nazor a aj tak som ju dostal ... proste ak ako keby mi urobila naschval. Inak som spokojny .... ale najradsej by som vsetko dal niekde prec a dostal iba pyzamo po ktorom som tuzil a nedostal.
Podľa mňa by nemal byť človek zhnusený zo žiadneho darčeka, pretože ten človek, čo ho venoval aj nezvyčajným darom vyjadril svoju úctu k človekovi. Preto by to mal človek oplatiť rovnakou úctou a dar prijať. Ráz sa všetko zíde. Aj tie slnečné okuliare...
všetky boli vpohode...len som nepochopila pointu sady francúzskej manikúry ktorú som dostala od mamy...ako keby nevedela že nemám takmer žiadne nechty takže v mojom prípade je tá manikúra nepoužitelná
ved to máš dobré ja ti tak zavidim som zavisla si kupovat slnecne okuliare ja som zas chcela jedny letné gate a nikto mi ich nechcel kupit ze načo mi budu v zime:/
zhnueseni? ked som si otvoril taku nadhernu vestu a vsetci ze to je moja a o 20 minut si ju otec odvliekava a ja sa cudujem a on hovori ze to je jeho takto ma okalmali
Nenazvala by som to hnusny darcek ale neobvykly Moja babka chcela vianocny stromcek aj u seba v izbe lebo nemala a tak jej mama chcela kupit stromcek pod stromcek Nekupila ho ale bolo by to originalne Ze co si dostal pod stromcek? stromcek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
@6 a co leto uz nebude ci co?
Neviem, prečo by to bol zlý darček. Ved leto tu bude už o chvílu ani sa nenazdáš.
Ak sa ti tie okuliare páčia tak nevidím dôvod, prečo by sa ti mal ten darček nepáčiť, určite ho využiješ.
Neviem, čo by ma na tom malo znechutiť ...
v podstate som sa ikdy nestazovala...
a k teme co sa tyka tych darcekov.. tento rok ziadny nebol taky hrozny.. ale pred par rokmi som od brata dostala tanga.. a pred vsetkymi som to tam odbalila..
a este k tomu boli cierne (take skoro priehladne) a cipkovane.. takze to bolo nechutne dostat toto od brata.. brrrrr..
A tu je jasne vidieť, prečo sú tie prekvapenia proste somarina
Hej hej, na párty hej, ale na spanie ti nič nedali ...
A to ani nehovoriac o kýbli plnom exkrementov ...
z ničoho všetko a všetkých milujem
A nezbil ťa ešte za to?
A kde by som to mal vidieť?
Tým si chcela naznačiť, že keby si mala hrču na hlave, tak by si sa neopovážila písať sem niečo?