Chicago, Moulin Rouge, pár pesničiek z Nine, Sweeney Todd, Hair.
Niečo je tam i z Lolity, Forresta Gumpa, Pelíšok, Polčasu rozpadu, Muža, ktorý plakal, Návrat do Cold Mountain, Skrotenej hory, Total Eclipse a tiež Milého Johna (soundtrack, ak mám byť konkrétna).
@mirkova@27 Áno, áno, áno!!! The best! ...Tento film je môj najčastejšie pozeraný v detstve. S brachom ho máme veľmi radi aj kvôli (alebo hlavne kvôli) hudbe.
Filmu? Donnie Darko, Dark Knight, a všetka hudba Hansa Zimmera, jednoznačne Ale skôr som prepadla soundtracku Supernatural (čož je seriál síce ale budiž), ktorý je plný oldschoolového rocku. Tak napr.:
Black hawk down, requeim for a dream, donnie darko, La Finestra di Fronte, Amelie, Catwoman, Brokeback mountain, Ink, Dracula, Pan"s Labyrinth, Vicky Cristina Barcelona, a potom Juno, 500 days of Summer a dalsie. zavislaciny
Zaverecny song ( finalna scena na tom mostiku ) : Zoznamte sa Joe Black
Zaverecny song ( finalna scena na golf. ihrisku ) : Legenda o slavnom navrate
Uvodny song a scena s nazvom healing - Lady in the water
Z novych veci mal solidny soundtrack : Avatar, Suboj Titanov
Zo serialov ma uplne paradny soundtrack : Dr. House - zaverecny song v season 3 - Good Man a zaverecny song v season 5 - od rolling stones - mi tisli slzy do oci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
filmovu hudbu dost mozem
Frida
Edit Piaf
Rekviem za sen
a este sa mi paci aj lux aeterna z requiem
a, samozrejme, vangelis
Last Action Hero
Sherlock Holmes (2009)
Control
This Is England
a z mnohých filmov, u ktorých sa hanbím priznať, že som ich videla, pričom Titanic nie je ten najhorší
Chicago, Moulin Rouge, pár pesničiek z Nine, Sweeney Todd, Hair.
Niečo je tam i z Lolity, Forresta Gumpa, Pelíšok, Polčasu rozpadu, Muža, ktorý plakal, Návrat do Cold Mountain, Skrotenej hory, Total Eclipse a tiež Milého Johna (soundtrack, ak mám byť konkrétna).
Dosť je toho
ale Trainspotting má proste geniálnu hudbu. Lust for life, Born slippy a iné
Clockwork orange...v ňom sa mi páči celé použitie hudby. Scéna ukazuje brutalitu úplne nechutnú a k tomu ľahká hudbička, alebo Beethoven.
A ešte Večný svit nepoškvrnenej mysle...tam je super Mr. Blue Sky od ELO a na v záverečnej scéne je Oasis
toto skrátka milujem
alebo
vsetko od neho
» www.birdz.sk/webka/bluepante...
momentálne počúvam toto
je to zo Zombielandu
potom sa mi páči soundtracky z:
- Yes man
- pán prsteňov
- pirati karibiku
- pulp fiction
- the final destination 4
- wanted
a ešte sa mi páčia soundtracky z rôznych seriálov a hier...
rebe♥love♥
rebe♥love♥
rebe♥love♥
Zaverecny song ( finalna scena na golf. ihrisku ) : Legenda o slavnom navrate
Uvodny song a scena s nazvom healing - Lady in the water
Z novych veci mal solidny soundtrack : Avatar, Suboj Titanov
Zo serialov ma uplne paradny soundtrack : Dr. House - zaverecny song v season 3 - Good Man a zaverecny song v season 5 - od rolling stones - mi tisli slzy do oci.
(Prvý argument, čo mi napadol bez toho, aby som musela citovať nejaké recenzie)