Z akého dôvodu máte strach zo zvierat?Urobili vám niečo prečo sa ich bojíte?Zvierat sa nemusíte báť,ak zaútočia alebo sú agresívne nieje to pre nič za nič.Zaútočia ak majú hlad alebo si myslia že nejako ohrozujete ich malé(ak nejaké majú),a sú agresívne k
pavuk..pavukov ale uplne neznasam zo vsetkeho najviac..u mna je to tak, ze ja kricim fuj pavuk a mama/frajerka alebo ktokolvek iny, kto je pri mne, ho ide zabijat
a nie ze mam fobiu, ale uplne sa mi stitia ked musim (a su to ti mensi), zabijem ho aj prstom, aj sa s nim pohrajem ale vsetko, co je vacsia ako moj prst je fuj
Nvm asi z nijakého .. pavúky chrobáky húsenice ..to je na hranie u mňa ....ale asi modlivky by som sa bála keby to vidím..takú celku fuj az ma zatriaslo dpc
@trdelniiiq To nieje strach ale hnus, keď rozmajgneš nejakého švába cca 5 centového vyletí z neho kopec sajrajtu a to sa mi nechce upratovať radšej biolit a zdochlinu vyhodím v kuse.
Bojím sa hmyzu... a občas holubov na Hlinkovom námestí v Žiline. Neviem prečo, ale občas mám pocit, že to čo stvárajú sú nálety na okoloidúcich s minipizzou
No bojím sa psov ,holubov ,sliepok ,kohutov -vlastne všetkýchvtákov a hmyzu sa bojím ,určite aj krokodíla leva a td milion vecí sa bojim som strachopud
Kokso, žiaden pes nie je "bojový" a takisto agresivitu nemá v povahe! Také čivavy sú viac drzejšie než napr. pitbull. A neviem, zatiaľ som nestretla zviera, z ktorého by som mala panický strach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
a nebojím sa žiadneho zvieraťa
No bojím sa psov ,holubov ,sliepok ,kohutov -vlastne všetkýchvtákov a hmyzu sa bojím ,určite aj krokodíla leva a td milion vecí sa bojim som strachopud
fakt, nie ako normálny ľudia, ja ich vidím všade, kde som.
a @19 (blee)
@sugy1 Videl si na 9gagu ten obrázok s tou kobrou v záchode? Ja som kvôli tomu nešla cikať celý deň
A ešte chrústov.
A koníkov. Aj keď koníky sú super, ale bojím sa ich
až tak veľmi túžiš po spoznaní posledného z mojich miláčkov ?
( aaa prepáč , zajtra nemôžem :S ... )