@4 debilny system vybral tomas alebo to je debilina lebo sa to neda opravit, omylom som tukol enter... spravne niekto este jednu taku ale aspon 20 nech tam je
este mi tam chyba bugatti xD
a mozeme ist xD
heh trocha prehnane moznosti xD
nie kazdy ma na take auticka
aj ked stare BMW idu aj po 80000 xD
ale radsej novy pezotik ako prehnity bavorak xD
@20 ja mám pokazený ventilátor, sviečky musím vymeniť, sklo som pukol, zadkom som narazil do brány pri škole (sabotáž ) ale inak som spokojný, len keby sa na nom stále niečo nekazilo už som menil komplet brzdy, rozvody, filter, baterku, všetky "tekutiny"...hold ojazdené auto
Ale toto je oproti nášmu vo veľmi dobrom stave Naše nemá puklice, doškrabané, kufor sa dá otvoriť iba manuálne aj to viem otvoriť iba ja a otec, ostatný členovia rodiny sa s tým musia trápiť aspon 5 minút, nesvietia všetky kontrolky (ako pásy a tak) neustále v nom niečo klepká, škrípu brzdy a nik vrátane technikov nevie prečo, dvoje dverí sa nedá zamknúť a odomknúť inak než manuálne zdnuká a čeršničkou na torte je výfuk ktorý pravidelne odpadne a tak ho častokráť drží priviazaná šnúra o podvozok, raz dokonca iba vystrčená ruka von z okna ho ťahale hore za šnúrku kým sme nedošli domov :p
Co maju tatko a matka je jedno, ja mam moju Hondicku Civic rv. 98 1.6i Slape dobre, len take veci ako predne sklo, tlmice, sviecky a kopu dalsich "drobnosti" za nose prachov by to chcelo vymenit. Ale ak bude dobry rok, tak na leto bude nova civinka
Moj milovany Favorit . A opravy? Tesnenie pod hlavou, zadne svetla, spojka, sviecky, VN kable, vsetky filtre. Na viac si nespomeniem . BTW mali by ste sa chvalit co mate vy a ne rodicia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
my mame :
a
Volvo S40 2.0D 100kW/320Nm full vybava okrem telefonu, koze a bixenonov
a mam 100percentny graf
a mozeme ist xD
heh trocha prehnane moznosti xD
nie kazdy ma na take auticka
aj ked stare BMW idu aj po 80000 xD
ale radsej novy pezotik ako prehnity bavorak xD
čiže Škoda ruleeeeez
btw pripadá mi to ako predbiehanie kto má viac.... nemám rada takéto ankety :/
Ale toto je oproti nášmu vo veľmi dobrom stave Naše nemá puklice, doškrabané, kufor sa dá otvoriť iba manuálne aj to viem otvoriť iba ja a otec, ostatný členovia rodiny sa s tým musia trápiť aspon 5 minút, nesvietia všetky kontrolky (ako pásy a tak) neustále v nom niečo klepká, škrípu brzdy a nik vrátane technikov nevie prečo, dvoje dverí sa nedá zamknúť a odomknúť inak než manuálne zdnuká a čeršničkou na torte je výfuk ktorý pravidelne odpadne a tak ho častokráť drží priviazaná šnúra o podvozok, raz dokonca iba vystrčená ruka von z okna ho ťahale hore za šnúrku kým sme nedošli domov :p