Z akých stránok zo zahraničia je najlepšie si objednávať IPHONE?
Ahojte, chcem si objednať zo zahraničia IPHONE 5 .
Čítala, aj počula som už veľa ojebyy že poslali miesto telefónu úplne niečo iné. Viete mi niečo poradiť? Vopred ďakujem.!
Naco zahranicie? Napis do bazar sekcie na macblogu a urcite sa niekto najde. Alebo ceske aukro. Ale ak velmi chces zahranicie, tak si daj pozor, nech ti pride/objednas gsm verziu a nie cmda
@darkestangel ak sa uz chces hrat so slovickami a nemas nic podnetne, co by dotycnej pomohlo, tak ano, zavisi aj od toho, ako daleko sa od nej to "zahranicie" nachadza, kedze tych par km do ceska nepovazujem za rovnake zahranicie ako povedzme kanadu, filipiny, cinu ci ine vzdialene krajiny, z ktorych by jej balik mohol cestovat eventualne aj 2 a viac tyzdnov a mohli by nastat vsakovake ine komplikacie, pricom by sa jej ich urcite lepsie riesilo v reci, ktoru pozna ako to vybavovat krizom krazom cez atlantik.
@drhouse store jej nepomoze, pretoze kazda krajina ma vlastn yonline store, do ktorej posielaju. takze usa posiela len do usa, cz len na adresy do cz a podobne.
ak by si @nanus44 chcela za plny peniaz, moze skusit swp.sk maju teraz za 599 alebo v istores v kosiciach, tiez ta ista suma.
a ten store jej bude zbytocny 2x, pretoze 5 sa oficialne nepredava a da sa kupit uz len ako zostatkove zbozi u resellerov a elektrodomoch/e-shopoch atd
už som si dnes kúpila
za 600 ečka a kupila som si aj jeden CLONE na porovnanie .... a neviem či sa mi to iba zdá, ale ten clone nemá ani led blesk asi ho darujem bratrančekovi pod stromček
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a potom možno amazon.com
a ja som sa k veci vyjadrila v @5
skus toto » store.apple.com/us...
ak by si @nanus44 chcela za plny peniaz, moze skusit swp.sk maju teraz za 599 alebo v istores v kosiciach, tiez ta ista suma.
za 600 ečka a kupila som si aj jeden CLONE na porovnanie .... a neviem či sa mi to iba zdá, ale ten clone nemá ani led blesk asi ho darujem bratrančekovi pod stromček