Z autobusovej stanice k intráku technickej univerzity
Viete mi niekto povedať ako sa dostanem z AS k internátu ? trasu, prípadne číslo autobusu a podobne.. ? a potom od internátu na botanickú ulicu ? (ideme prespať na intrák a na botanickej na párty) vopred vďaka
intrák technickej univerzity = Mladosť v Mlynskej doline? Ak hej, tak východzia je Autobusová stanica a cieľová Cintorín Slávičie údolie, máš viacero možností.
K botanickej sa dá dojsť peši (google maps stačia na orientáciu a je to lepšie, ako by ti to tu niekto mal vypisovať), alebo ako východziu daj cintorín a ako cieľovú Botanická záhrada.
@mechiha podla toho ake velke chces, ... rovno pod zastavkou konecnou kde vystupis: "cintorin slavicie udolie" je nakupne stredisko Cubicon, kde vsetci studaci nakupuju v Bille, drogerke, knihkupectve a pod. (je tam aj taky coolovy obchod s party vecami) ...
z busu to uvidis napravo, ked sa bude stverat do mlynskej hore ...
ale ak chces nejake oblecenia a ja neviem co este, tak treba do mesta
@mechiha
nooo, nenapada mi ziadna moznost, ze jednym busom, mozno tak 39 jedine ist polhodinu na druhy koniec bratislavy, aj to nekonci uplne pri Avione
takze si hladal cez imhd.sk pre bratislavu z "cintorin slavicie udolie" alebo dole az ku krizovatke Zoo (dole kopcom 8min), tam je zastavka "Zoo" ciele:
OC Aupark - Aupark zastavka
OC Eurovea - Nove SND zastavka
OC Polus - Polus City Center zastavka
OC Retro - Hraničná-OC Retro, alebo Herlianska-OC Retro
@9 presne, a z týchto je najbližšie asi Aupark, jeden prestup a ešte aj krátke čakanie. Námestie neďaleko Eurovey je teraz uzavreté kvôli prestavbe mosta, tak je trochu pain in the ass tam cestovať, ale keby vám pekne vychádzali spoje, tak by som vám to asi odporučila, máte tam aj možnosť prejsť sa po promenáde popri Dunaji alebo si sadnúť na trávu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
intrák technickej univerzity = Mladosť v Mlynskej doline? Ak hej, tak východzia je Autobusová stanica a cieľová Cintorín Slávičie údolie, máš viacero možností.
K botanickej sa dá dojsť peši (google maps stačia na orientáciu a je to lepšie, ako by ti to tu niekto mal vypisovať), alebo ako východziu daj cintorín a ako cieľovú Botanická záhrada.
z busu to uvidis napravo, ked sa bude stverat do mlynskej hore ...
ale ak chces nejake oblecenia a ja neviem co este, tak treba do mesta
nooo, nenapada mi ziadna moznost, ze jednym busom, mozno tak 39 jedine ist polhodinu na druhy koniec bratislavy, aj to nekonci uplne pri Avione
takze si hladal cez imhd.sk pre bratislavu z "cintorin slavicie udolie" alebo dole az ku krizovatke Zoo (dole kopcom 8min), tam je zastavka "Zoo" ciele:
OC Aupark - Aupark zastavka
OC Eurovea - Nove SND zastavka
OC Polus - Polus City Center zastavka
OC Retro - Hraničná-OC Retro, alebo Herlianska-OC Retro