Mám hnedé vlasy a na nich blond melír , teraz by som si chcela dať ryšavú farbu, len neviem či mi to chytí ....Neviete mi náhodou poradiť akú by som si mala dať ryšavú ?? Blon melír som si dávala tri-krát a mám ho na celej hlave.
hm...tak sa nedaj zbabrať nejakej kaderníčke typu "samouk", ale zainvestuj do toho a choď do salóna, kde sú certifikované kaderníčky...
ak chceš, aby to nejako vyzeralo, aby si nemala zničené vlasy a aby ti to aj vydržalo, šla by som jednoznačne tam....radšej si našetriť a ísť, než skúšať a skúšať a totálne vlasy zničiť...
ja som išla z blond na ryšavú, nenormálne sa ti to bude vymývať, proste už po týždni som bola pomaly zase blond.. trvalo mi rok a pol, kým mi vyrástli tak, že sa to už skoro vôbec nevymýva.. ale teraz je to super, stačí mi raz za 2 mesiace sa nafarbiť..
A dobrá ryšavá na trhu nie je.. bola Fénixov oheň od palette ale prestali ju vyrábať. nikdy toto nepochopím ako v 21. storočí jednoducho neni ryšavá farba v obchodoch.. choď kaderníčke ona ti namieša, ja tiež chodím a som spokojná
@nathalicatko no napr. ja som chodila k jednej ktora mala po stenach povesanych kopec certifikatov, raz som chcela vlasy po ramena a ostrihala ma na chalana, dalsi krat som jej doniesla obrazok, ostrihala ma podla seba a od toho obrazku to malo rozhodne daleko, proste aj ked ma certifikaty tak striha ako pca :/
@h8u No tak to si ma potesila...a mne este pomaly rastu vlasy tak to by mi vyrastalo dlho. A ty si mala prirodzene blond alebo melirovane?Blond sa mi nehodi tak rozmyslam nad rysavou alebo hnedou. Ale este uvidim...
@luc7inka no tak farbit je znacne jednoduchsie ako strihat mna farbi mama a som spoko ale chcem sa dat ostrihat a neviem kde lebo v BA som sa nedavala strihat uz 4 roky :/
@bangbangboom Aj by som ti poradila kadernicku ale niesom s BA ...ved aj ja som si chcela dat tu risavu doma ... Niekedy je aj lepsie ked sa farbis doma ,pretoze niektore kadernicky ti nafarbia vlasy ako sa im paci =D
@nathalicatko no smutne je ze hento boli podla vsetkeho prave certifikaty vyzerali real .. a tusim ze ta baba aj chodi na nejake sutaze alebo sustredenia a podobne veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ak chceš, aby to nejako vyzeralo, aby si nemala zničené vlasy a aby ti to aj vydržalo, šla by som jednoznačne tam....radšej si našetriť a ísť, než skúšať a skúšať a totálne vlasy zničiť...
» besttime.sk/salon-krasy/?id...
A dobrá ryšavá na trhu nie je.. bola Fénixov oheň od palette ale prestali ju vyrábať. nikdy toto nepochopím ako v 21. storočí jednoducho neni ryšavá farba v obchodoch.. choď kaderníčke ona ti namieša, ja tiež chodím a som spokojná
baby, ale netreba chodiť ku holkám, ktoré majú certifikáty "z domácej tlačiarne", ale do salónov, kde vám garantujú aspoň akú-takú kvalitu....
ale je pravda, že veľa záleží aj od danej osoby...