vlastne ani neviem...je kopa vecí, ktorých sa bojím, ale neviem čoho najviac...nemám rada pavúky, slimáky, dážďovky, hady, mačky...teraz si neviem spomenúť na ďalšie, ale ešte toho je isto veľa...
pavúky... a hmyz... toto najviac..=D a potom také že hĺbka, tma (nemôžem spať bez aspoň maličkého svetielka)... a tak.. je toho viac ale tak teraz si nespomeniem...
Noo co sa takych banalnych veci tyka, tak mam strach z clankonozcov a chvilami az chorobny, cize som schopna dostat aj zachvat, zvlast z pavukov. Ale nie uplne vsetkych clankonozcov sa bojim, niektore dokazem vziat aj do ruky po troske premahania...napriklad raka, lienku, motyla...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a obavy mam z ludi
Strach z toho, že na mňa vyhupsne vyškerený clockwork chlapík a nebudem mať po ruke pohár červeného vína (pre zasvätených )
Obavy z toho, že o dvadsať rokov budem robiť výčapníčku s doktorátom v nejakej maximálne neužitočnej oblasti.
galefobiu
ostrakonofobiu
bufonofobiu
batrachofobiu
arachnofobiu
akarofobiu
entomofobiu
talasofobiu
hypsofobiu
kymofobiu
dinofobiu
achluofobiu
skotofobiu
arsonfobiu
pyrofobiu
lygofobiu
bazifobiu
nostofobiu
oikofobiu
ekofobiu
monofobiu
pediofobiu
chronofobiu
domatofobiu
automatonofobiu
pupafobiu
xyrofobiu (xD)
klitrofobiu
klaustrofobiu
vertigofobiu
aeroakrofobiu
klimakofobiu
batmofobiu
batofobiu
stenofobiu
anginofobiu
kremnofobiu
altofobiu
topofobiu
koinonifobiu
gefyrofobiu
tachofobiu
cyklofobiu
poinefobiu
virginitifobiu
mastigofobiu
balistofobiu
aerofobiu
radiofobiu
nukleomitufobiu
atomosofobiu
vitricofobiu
teratofobiu
harpaxofobiu
coulrofobiu
pedofobiu
tyranofobiu
eremofobiu
izolofobiu
sociálnu fóbiu
counterfobiu
panofobiu
pantofobiu
panfobiu
skoptofobiu
skopofobiu
atefobiu
fobofobiu
katagelofobiu
spektrofobiu
fasmofobiu
pneumatifobiu
bogyfobiu
anablefobiu
koitofobiu
erotofobiu
genofobiu
anuptafobiu
malaxofobiu
sarmasofobiu
gymnofobiu
nudofobiu
dishabilofobiu
ataxiafobiu
diplofobiu
ankylofobiu
trypanofobiu
Kým som nečítala túto knihu, ani som nevedela, že sa bojím toľko vecíí.. Asi som aj hipochonder trošilinku..
Ale rozhodne nemám strach z pavúkov, hadov, netopierov a myší...sú to zlaté stvorenia
inak rozlišujme strach a chorobný strach, čo je fóbia... normálny strach mám napr. z výšok a hmyzu.
Inak tato tema tu uz bola moooc vela krat
Ale bojim sa ze nebudem mat peniaze
ale bojim sa sklamania