no...neviem ci donekonecna ale teda tesim sa vzdy: na jedlo , na spanok, na to ked ideme po skole na kofolu, a poto mklasicky toho ked mi nieco vyde alebo niekomu pomozem
Z môjho psa...pretože je pre mňa zakázaný,ale stále som s ním...(som ťažká alergička)...proste ja to stvorenie zbožňujem...a dokážem sa tešiť aj z absolútnych maličkostí
@34 vieš mňa dievčatá v mojom veku nezaujímajú (a ich tiež väčšinou zaujímajú starší), pubertiačky ma veľmi priťahujú, pokiaľ viem je moja vec koľko ročné balím a ty máš asi nejaké komplexy zo starších chalanov, čo sa bojíš že ti preberú pubertiačky?
@41 tak ale stále nechápem čo máš za problém s tým keď starší balí mladšie? veď chalan by mal byť starší...
mne sa proste nepáčia dievčatá vekovo primerané, ktoré sú aj tak zväčša zadané...pubertiačky sa mi páčia viac a tam nie je problém väčšinou s tým že by boli zadané
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Uplne do nekonecna ? xD z nicoho... u mna trva vsetko iba chvilku potom ma to unudi
súhlasím
Nebojim sa ze mi preberes pubertiacky ja mam priatelku a nemienim menit.
Tvoja vec? o chvilu to zacina byt moralny problem tolky to robia.
A za svojim nazorom si stojim podla mna je to poduroven.
mne sa proste nepáčia dievčatá vekovo primerané, ktoré sú aj tak zväčša zadané...pubertiačky sa mi páčia viac a tam nie je problém väčšinou s tým že by boli zadané