prijebane deti. fakt sa ospravedlnujem ale toto???? som si myslel, ze v dnesnej dobe je inteligentna mlades a toto sa uz nerobi. Co ste si navarili to si aj zjecte. povezte mu ze ste to robili zo srandy a potom pockajte ako zareaguje ale urcite to nebude pekne . ak som pochopil robili ste si s neho srandu akoze sa vam paci a on sa do vas zalubil ak som pochopil spravne tak to vsetko plati co som napisal
Kasko:to by si chcel vela od nich,aby dostali rozum a spravali sa zodpovedne...
Vikca: Ak najdes v sebe tolko odvahy,aby si sa mu priznala a povedala,ze vas mrzi,ze sa namotal,ale ze ste to nemysleli vazne...ze to boli len reci, a ze pre vas vek je to bezne,ze aby si to tak nebral k srdcu, a hlavne sa tvar,ze ta to aspon trochu mrzi...
Dufam,ze si sa poucila a pomalicky dospejes,ale to je asi este neznamy pojem a neralna predstava...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Vikca: Ak najdes v sebe tolko odvahy,aby si sa mu priznala a povedala,ze vas mrzi,ze sa namotal,ale ze ste to nemysleli vazne...ze to boli len reci, a ze pre vas vek je to bezne,ze aby si to tak nebral k srdcu, a hlavne sa tvar,ze ta to aspon trochu mrzi...
Dufam,ze si sa poucila a pomalicky dospejes,ale to je asi este neznamy pojem a neralna predstava...