morské príšery rozhodne nie a tiež príliš nemusím hríby, i keď určité zjem a surové mäso teda vôbec nie a taktiež vnútornosti okrem pečienky, pečienku ľúbim... ale taký mozoček a pod. nie nie nie
Áno, divila by si sa, stretla som sa v mojej robote asi s troma ľuďmi, ktorí "nemôžu" škoricu. Jeden kolega dokonca raz keď zjedol žemľovku kde bola škorica, tak mu bolo tak ťažko a zle, že ju musel ísť...
no, nemala som veĺa príležitostí ochutnať morské plody, ale pokiaĺ sa to vyslovene nehýbe alebo to nevyzerá príliš živo, tak z vymenovaného sa mi nehnusí nič
hocijaké vnútornosti vrátane pečene, pečeň zjem len v najzúfalejších prípadoch a to jedine z hydiny. A morské plody tiež neobľubujem, nenávidím chobotnice a naopak milujem krevety.
@edisek no tomu ver, ja to nemozem ani citit.. jak ked sme isli na birdz stretko na vinobranie do PK, a pekne, ze podme sa najest, ze loksa, reku bude kuracia a jeb pecen, som dojedol hned, neviem komu som to tam vtedy dal zjest, tusim @blacktears alebo @husky to po mne papali :S neznasam pecienku !!!
Polo-vegetarián..znesiem jedine ryby a kuracie prsia v rámci vyrovnávania bielkovín v tele ináč také ako slanina, bôčik, držky, pečienka a tomu podobné by som do úst nikdy nedala
Ľudia, strašne by som bola rada, keby ste v rámci možností za niečo zahlasovali, celkom ma zaujíma výsledok Aj keď poniektorí píšete komenty, ale nehlasujete...
@husky ooo bud velebeny, erik naj najvacsiii ved ale dobre si spravil, co by sme to tam nehali ? len skoda, ze ja som sa moc nenajedov, ale zase mne tie rumiky a pivecka a flasticka vinka s blekotom prospeli zase dost
@n0winko keby len jedna flasticka a ty si pev rumiky? kedy? ja viem, ze som bol s kikou na hrusku (teda aspon sa mi tak zda, ze to bola hruska), ale tvoje rumiky si nepamatam
a jaa som nic netrhau z ruky, sak ja som tam vtedy prejebal 50euri mi nevypravaj a inac keby ty vyfajcis 90cigaret za 2 dni tak tez by ti nechutilo jest
morske plody, akekolvek vnutornosti, mlieko, kase, puding, maso a milion dalsich veci deti v afrike hladuju a ja prakticky nejem nic okrem ryze cestovin zemiakov a mrazenej zeleniny
mne to chutilo, ja sa nesťažujem, mne pečienka nevadí, je to masoooo!
k téme...
nenávidím karfiol. varenú zeleninu v akomkoľvek jedle. a keď mi dlho trvá, kým niečo zjem, už mi to ku koncu nechutí, lebo sa nudím z toho, že to má rovnakú chuť
Okrem toho - nemám rada (môj osobný názor, pardóóón) keď niekto "kydá" na jedlo. Je to váš osobný názor, to že niekto niečo nemusí, to neznamená, že niekto iný to nemá rád. Preto mi používanie slov ako "fuj", "blivajz" (čo je mimochodom čechizmus),
@bonita boršč a vajcovú polievku nemusím ani ja :/ Ale keby som "musela", zjem.
@hangtime11 áno, o ananáse som už tiež počula ako o "problémovej potravine", ale príde mi to divné....čo ti na ňom nechutí? Ja by som za dobrý ananás vraždila
@martinkas absolútny súhlas...hríby milujem A sójové mäso...hm, akože zjem, ale nevyhľadávam. Prijde mi to ako špongia bez chuti :/
@paganstorm neznášanlivosť na laktózu, alebo ti proste nechutí?
@wordsarejustdropsofrain jo, halászlé nemusím ani ja (veď tam je komplet celá ryba, s hlavou, s očami, s vnútornosťami ) a držky - vnútornosť. Čo nemusím. Rspetíve - nikto to do mňa nedostane
@sweetstar mak?! To som ešte nepočula A máš aj dôvod, alebo len tak...?
Okrem toho - nemám rada (môj osobný názor, pardóóón) keď niekto "kydá" na jedlo. Je to váš osobný názor, to že niekto niečo nemusí, to neznamená, že niekto iný to nemá rád. Preto mi používanie slov ako "fuj", "blivajz" (čo je mimochodom čechizmus), "humus" a iné k jedlu akosi nesedí :/
@majusssska ale toto je pravda nahodou! akoze ja jem minimum veci len v roznych obmenach cize ak by si mi povedala ze som za tyzden vazne jedla len cokoladu ovocie zeleninu cestoviny ryzu a zemiaky tak to je pomerne mozne (pripadne tofu)
čerstve mi chuti všetko -skoro, najvačši zažitok mam však ked som si s kamaratom kupil v kynologickyh potrebach mučne červy a jedli sme ich celkom sa to dalo...
@fleur1301 musím zareagovať na príspevok, ktorý si komentovala @paganstorm lebo s ňou úplne súhlasím, ja mlieko lúbim, pokojne ho vypijem, chutí mi, ale a to je veľé ALE, z jeho (vône) sa mi zdvíha žalúdok, obzvlášť z teplého, keď ho cítiť viac
@dsmica sranda, o tom som ešte nepočula. Poznám ľudí, ktorí majú neznášanlivosť na laktózu, ale o tomto som ešte nepočula.... a platí to len pre kravské, alebo aj pre ostatné mlieka? To je otázka aj na @paganstorm.
Ináč, je sranda, že iba my ľudia pijeme vlastne mlieko cudzích cicavcov. (Keď vynechám tie prípady, že napríklad osirelé psíča vychováva a kojí mačka, a i...)
A celkovo vraj mlieko nie je tak dobre znášané našimi žalúdkami - okrem toho, že to nie je "naše" čiže ľudské, tak väčšinou v prírode je mlieko požívané len na začiatku života jedinca Iba my pijeme mliečko aj keď sme už veľkí (Teda, to som počula. Ale má to zmysel)
@fleur1301 ja fakt zozerem skoro vsetko, nemusim moc len huspeninu a kadejake tie vyvarene a nie moc upravene veci z polievok a tak...ale ja to zjem, len mi to nechuti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
105 komentov
Mám predsudky pred morkskými plodmi, aj keď som si už naložila na tanier, nedokázala som to zjesť
Iné vnútornosti okrem pečene - lebo na pečeň som naučená odmalička.
Mäso len surové sa mi hnusí a nemusím sladkovodné ryby - ale tie ešte nejako prekúsnem, keď musím...
Áno, divila by si sa, stretla som sa v mojej robote asi s troma ľuďmi, ktorí "nemôžu" škoricu. Jeden kolega dokonca raz keď zjedol žemľovku kde bola škorica, tak mu bolo tak ťažko a zle, že ju musel ísť...
žim šicko
sa mi hnusí/mi vadí: pečeň, vnútornosti, morské plody
@emptiness nepochopila som z toho prísmevku, či vnútornosti môžeš, alebo nie, sorry
a drzky to mi nejak nesadlo...
Čo vôbec ješ? Keksíky?
@mielikki že? Ako som čakala, je veľký problém s pečeňou a s hríbami - a za oboje by som ja vraždila
@edisek no tomu ver, ja to nemozem ani citit.. jak ked sme isli na birdz stretko na vinobranie do PK, a pekne, ze podme sa najest, ze loksa, reku bude kuracia a jeb pecen, som dojedol hned, neviem komu som to tam vtedy dal zjest, tusim @blacktears alebo @husky to po mne papali :S neznasam pecienku !!!
(a strašne rada mám v hydinovej polievke také tie vnútornosti ako srdce či myslím, že žalúdky to boli, čo mi strašne chutili
Ďakujeeeeeem
tak ok...
a nemam rad drzky, inac zjem z toho vsetko, ale tiez zalezi, ze ako je to pripravene
a hnusia sa mi tie vnútornosti
inak sa tu zbehlo tak vela priebercivych ludi alebo vsetci dnesni tinedzeri su taki? ze to tie vase mamy bavi vyvarat vam ako sa vam zachce...
pecen???????????????? HUMUS........ ale dobre no
ale tiez mam ten pocit, ze ludia nevedia, co je dobre
@blacktears tak!
a jaa som nic netrhau z ruky, sak ja som tam vtedy prejebal 50euri mi nevypravaj a inac keby ty vyfajcis 90cigaret za 2 dni tak tez by ti nechutilo jest
prve kolo islo na mna prave pre TOTO nefajcim
@n0win0u ale jedol si tie ranajky co nam (teda vam, ja som jedol, to co lenka nechcela) @husky pripravil
@blekota pravdu mas, ranajocky som mal pekne chlebik so salamkom sa mi lubilo jak ti tedy erik povedal, ze tebe nespravim
Pečen a ine vnutornosti-fuj!
Morské plody-neviem nemala som ale skor nie
Ryby-mnam
A ostatné mám rada.
morske plody, akekolvek vnutornosti, mlieko, kase, puding, maso a milion dalsich veci deti v afrike hladuju a ja prakticky nejem nic okrem ryze cestovin zemiakov a mrazenej zeleniny
ale čo ozaj by som si nikdy do huby nedala (vrátane tých vnútorností) je vajcová polievka, plnená kapusta, cesnak, kečup, boršč a granadír
mne to chutilo, ja sa nesťažujem, mne pečienka nevadí, je to masoooo!
k téme...
nenávidím karfiol. varenú zeleninu v akomkoľvek jedle. a keď mi dlho trvá, kým niečo zjem, už mi to ku koncu nechutí, lebo sa nudím z toho, že to má rovnakú chuť
Okrem toho - nemám rada (môj osobný názor, pardóóón) keď niekto "kydá" na jedlo. Je to váš osobný názor, to že niekto niečo nemusí, to neznamená, že niekto iný to nemá rád. Preto mi používanie slov ako "fuj", "blivajz" (čo je mimochodom čechizmus),
@tenario *thumbs up*
@bonita boršč a vajcovú polievku nemusím ani ja :/ Ale keby som "musela", zjem.
@hangtime11 áno, o ananáse som už tiež počula ako o "problémovej potravine", ale príde mi to divné....čo ti na ňom nechutí? Ja by som za dobrý ananás vraždila
@panpeterpan a čo nezješ?
@martinkas absolútny súhlas...hríby milujem A sójové mäso...hm, akože zjem, ale nevyhľadávam. Prijde mi to ako špongia bez chuti :/
@paganstorm neznášanlivosť na laktózu, alebo ti proste nechutí?
@wordsarejustdropsofrain jo, halászlé nemusím ani ja (veď tam je komplet celá ryba, s hlavou, s očami, s vnútornosťami ) a držky - vnútornosť. Čo nemusím. Rspetíve - nikto to do mňa nedostane
@sweetstar mak?! To som ešte nepočula A máš aj dôvod, alebo len tak...?
Okrem toho - nemám rada (môj osobný názor, pardóóón) keď niekto "kydá" na jedlo. Je to váš osobný názor, to že niekto niečo nemusí, to neznamená, že niekto iný to nemá rád. Preto mi používanie slov ako "fuj", "blivajz" (čo je mimochodom čechizmus), "humus" a iné k jedlu akosi nesedí :/
@k0k1 Kožku z kuraťa? V hociakom stave? Ani tú chrumkavú, upečenú alebo ugrilovanú nemáš rád?
Ináč, je sranda, že iba my ľudia pijeme vlastne mlieko cudzích cicavcov. (Keď vynechám tie prípady, že napríklad osirelé psíča vychováva a kojí mačka, a i...)
A celkovo vraj mlieko nie je tak dobre znášané našimi žalúdkami - okrem toho, že to nie je "naše" čiže ľudské, tak väčšinou v prírode je mlieko požívané len na začiatku života jedinca Iba my pijeme mliečko aj keď sme už veľkí (Teda, to som počula. Ale má to zmysel)