Aj vám sa stáva že chodíte z problému do problému celý život???Napr. jeden deň si užívate a zrazu zistíte že keď ste boli včera na tej párty že ste si tam zabudli peňaženku.Nedá vám to spávať a najbližší týždeň strávite hľadaním ju.Keď ju nájdete užívate
až také, že zraziť niekoho autom nie ... ale tak, áno , je mi fajn dlho dlho a zrazu príde niečo čo to všetko pokazí, potom je mi fajn fajn fajn, a zase zlé obdobie .. a dookola
len chcem vediet ci sa to aj vam stava...ja mam teraz take obdobie asi rok...aj ked ja mam len 14,to co ja povazujem za problemy by pre vas mohla byt smietka na topanke..
ja mam ten pocit stale..proste nikdy nemam uplny klud...ci uz je to daky vazny problem alebo len daka pridrbana pisomka..proste furt nieco...kedy uz konecne nebudem musiet nad nicim rozmyslat....ach
raz je fajn raz zle že vraj to tak býva tiež ma to úprimne nebaví to ťahať tak ale o to je ten život pestrejší ale stále nás skúša mám dojem že celý život je skúška raz prepadneme a raz vychádzame s úsmevom ..problém...šťastie.......pokoj......smola...pokoj......depresia.......nespokojnosť.....šťastie..
Dokonca mam pocit akoby cela moja mladost bola len o tom,ze z problemu sa rutim do dlasieho...ale zivot je uz tkay,vzdy musime bojovat...nesmieme to vzdat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Celý môj život je jeden skurvený veľký problém.
ja som si myslela, že tebou opisované problémy idú za sebou ako reťaz.........
ale verím, že aj toto ťa štve a ubíja