ak budeš jesť tak ako doteraz a do toho budeš piť tie nápoje, priberieš..
ak budeš nápojom nahrádzať napr. jedno jedlo denne, nepriberieš, ale neschudneš.. pokial napr. neješ raz denne hranolky a vyprážaný syr a potom už len šaláty a nahradíš tým ten syr s hranolkami, vtedy schudneš
akože ja si ho občas spravím, ale len preto, že mi to strááášne chutí a som z toho hrozne plná vždy, niekoľko hodín..
Este som chcel dodat... Ze ked nespalis protein, tak ani ho nevyuzijes... Tak ho proste a jendoducho vystis... Je to zaber na oblicky, preto treba viacej vody pit
@veronica007 ked cche schudnut pravweze papat musi. Pri chudnuti telo nemoze pocitovat hlad, preto treba mat stale nieco pri sebe a nikdy sa nedostat do stadia ked budes pocitovat hlad, pretoze ked telo ten hlad pociti povie si "aha idu horsie casy pretoze uz nedostavam tolko jedla tak si ho zacnem ukladat, keby je este horsie" -do formy tukov...Takze take diety ako citate v zenskych magazinoch ze nejest a len ovocie a zeleninu je blbost...samozrejme terba obmedzit prijem zivocisnych tukov ale nie to uplne vylucit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale ked necvicis, tak to mas asi jedno a nic sa ti nestane.
Ziadne chudnutie, ani priberanie...
ak budeš jesť tak ako doteraz a do toho budeš piť tie nápoje, priberieš..
ak budeš nápojom nahrádzať napr. jedno jedlo denne, nepriberieš, ale neschudneš.. pokial napr. neješ raz denne hranolky a vyprážaný syr a potom už len šaláty a nahradíš tým ten syr s hranolkami, vtedy schudneš
akože ja si ho občas spravím, ale len preto, že mi to strááášne chutí a som z toho hrozne plná vždy, niekoľko hodín..
zmurkat ako nobile nejdem, je to hnusne
V kazdom gainere mas urcite mnozstvo proteinu.
V shit proteine mas miesto proteinu nejake mnozstvo gaineru a gainer je len cukor. A to maltodextrin, fruktoza, dextroza atd. A od toho priberas.
Po proteine ked vyslovene nevykonavas nejaku doslednu a intenzivnu fyzicku aktivitu nemas ako pribrat... Protein je stavebna latka pre svaly...
Gainer je len pokkokot cukru vo vselijakych formach. No a cukor je stavebnou latkou v podstate pre tuk
Lebo clovek premeni cukor na energiu a ked tu energiu nespali, tak to vleze do tuku...
Easy as hell
@etelnair