ma niektora skusenosti ? nechcela by som peroxidovu blond ale zvazujem dat do rysavej melir blond a potom nejaku peknu zlatu blond na cele vlasy,,,myslite ze melir chyti ? ma niekto s tymto skusenosti ?
no ja som iša z tmavohnedej na blond.. bol to dosť velký zasah.. vzala som sa kadernička ktora mi tu hnedu vytiahla s rozjasnovačom.. a potom mi zafarbila aj vlasy no chcela som špinavo-blond podklad a nato bielučky blond husty melír.. Lenže som mala drbnutu kaderničku a ta mi ako podklad dala nejakú oranžovu farbu tak potom nanovo k druhej kaderníčke.. Ak nechceš dopadnúť ako ja, nechaj si vlasy najprv iba zosvetliť zosvetlovačom (napr Palette..) najprv sa zlakneš pretže budeš mať žlté vlasy, tak potom to treba dofarbiť nejakou klasickou farbou napr ja som velmi spokojná s farbou loreal odtien dúhová blond.. potom bude výsledok super
@lujzianna to si fakt išla z tmavohnedej na blond? ...na fotkach vyzeras ako prava blondyna .....ja som sla len z ciernej na hnedu a to bolo take tazke ze dovidenia .... poznam babu co mala dlhe cierne vlasy a presla radikalne na blond s tym ze si musela vlasy po plecia ostrihat lebo ich mala uplne spalene od peroxidu
Prirodne vlasy bez chemie su najlepsie. Vela je takych co im je do placu ze si znicili vlasy. Alebo nestaci, ze si budes musiet na starost farbit sediny?
Nenič ryšavú, ja som tiež chcela mať vždy ryšavú.. ale kaderníčka mi namiesto ryšavej fľasla na hlavu nejakú divne medenú.... tak idem radšej hennou späť na hnedú, také zdravé vlasy som mala, žiaden rozštiepený konček... a po tomto? už nikdy viac peroxid =/
Uuuplnej pohode ja somtakto isla z ciernej nafarbenej s5 na svoju povodnu a fajne to chytilo. Ale musim uznat natrafila som aj na velmi dobru kadernicku ak si z Bratislavy tak ti mozem povedat kde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale nie, hlupy priklad, lebo ludia s blond vlasmi mozu byt tiez velmi pekni, ale proste rysave vlasy su bomba
Ak máš ryšavé vlasy celé,tak to nenič tuctovou a škaredou blond farbou
sam1990
20 ročné dievča
Brezno
Hľadá cestu Čo?
hm, to vyzera na blavu veru
odporúčam jednoznačne kaderníčku
ďakujem za pozornosť