No zase mam jeden problem. Boli ma hlava ale s tym mi nepomozete
Mam Vistu/tyzden/ uz ju nechcem nikdy!!! A chcem si dat XP -spustim cd samozrejme je na nom vsetko klikatelne okrem polozky "instal windows" na to sa proste kliknut neda. S
@2 - zvykneš si. ked vyšla, tak všeeeetci na ňu nadávali ( a ani nevedeli prečo ) a ja na nej frčím už rok. tiež to bol zo začiatku nezvyk, ale ona je v skutočnosti v mnohých veciach lepšia, je to len sila zvyku
hmm daj cd do PC, restartuj pC ak je na biose nadstavene citanie s CD rom tak ti to chytij. ja zviknem pri nacitavani toho pisat dir aby mi to cez to otovrilo.
potom to je uz lejdnoduche. das enter potom F8 lebo tam ti bude vypisovat tie licencne sracky a tak a potom esc. a tak dalej jednoducho si vycistis disk a nainstalujes Xp jednoduche nie?
moj zlaty ked mas tu vistu na novom notebooku a nemas ziadne cd/DVD s ovladacami thak si zvykaj na VISTU alebo chod za predajcom a ziadaj si ovladace na XP
@10 no na notas je trochu tazke zohnat instalacky aj je tam raz vista. Apon viem o jednom modele na ASUS takmer nemozne zohnat instalacku na ovladace na XP. Ale on mal najprv Xp takze urcite ma ovladac aj na XP aspon dufam
@10 o to vobec nejde nemam ani notebook ale normal pc ...ja som tam mal xp ale dal som si vistu a teraz cchem zase xp ale uz mi nejde spustit instalacka na xp
tam musíš dať cd pri zapnutí počítača, mal by sa ti rozbehnúť autorun v škaredej grafike a tam by si to už mal dokázať ak sa nerozbehne tak musíš v biose nastaviť, aby išiel prvý boot z dvdromky... tam to určo nájdeš. a ak nie, tak format C je všeliek na takmer všetky SW neduhy
a potom ti ani format vsetci_svaty nepomozu ale za obycajnych podmienok sa to da naspat nahodit ...aj ja som to robil...tiez som skusal vistu a potom som nahodil XP sice s velkymi problemami ale podarilo sa mi potrebne su hlavne ovladace bez nich sa daleko nepohnes hlavne ked mas novy HW ako je XP
ja fakt neviem co kazdý nadava na tu vistu..(a mám ju uz vyse rok a pol)....
ked podla mna je super.. jasne aj ja som sa obcas znervoznovala nad tým ze mi nehcelo nainstalovat nejaku hru ..no ibaze na to treba príst.. este som nenasla nic co by na viste neslo..
a na trapotinu ako je windows xp by som uz v zivote nesla..:-!
to preto, lebgo xp sa dá upgrade-dnúť, ale vista nie. neviem jak by skončilo tvoje snaženie sa, keby si si chcel downgrade-núť xp na 2000, aelbo 98. pekne si presuň všetky veci čo si chceš zachovať na disk, kde nieje nainštalovaný windows a pekne cez bios pustiť formátovanie harddisku, neskôr nastaviť v biose, aby sa ti boot-oval z cd, vložíš si cd s windowsom, počas bootovania ti napíše, že či sa má bootovať z cd, potvrdíš a ideš čo si nikdy nepreinštalovával windowsi, či čo? ináč, vistu som mal aj ja. 2007 ultimate. ono to bola blbina si to už len dávať do môjho kompu, keďže mám iba 1GB ramku (2x 512 M a zrazu mi to tú jednu ramku vôbec nebralo!! ty kokso, jak ja som bohoval!! ale kebyže mám lepší komp, tak je jasné, že frčím na viste
nezvykal by som si na vistu ochvilu je tu Windows7 a ten ma byt bomba podla najnovsich recenzii . a co mas proti viste uznavam ze tri sstvrte predvolenych programov stoji za nic.Vista bola robena aby luida nemohli preprogramovat subory a babrat sa na systemovom disku a taq aj vypatra ale je vychytanejsia ako XP myslim ze si pocase zvyknes snad:ň lebo Xp uz od novembra legalne v normalnych obchodoch nenajdes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
co som mala moznost s vistou, nepresla by som na to, aj ked asi bude treba (XP sa prestava distribuovat, nie?)
Viem ze xp nebude mat aktualizacie ale este mame dost casu kym to tak bude
potom to je uz lejdnoduche. das enter potom F8 lebo tam ti bude vypisovat tie licencne sracky a tak a potom esc. a tak dalej jednoducho si vycistis disk a nainstalujes Xp jednoduche nie?
ked podla mna je super.. jasne aj ja som sa obcas znervoznovala nad tým ze mi nehcelo nainstalovat nejaku hru ..no ibaze na to treba príst.. este som nenasla nic co by na viste neslo..
a na trapotinu ako je windows xp by som uz v zivote nesla..:-!
Troska prehnane nemyslis?
ked si zacne dovolovat strelim jej facku a to si zamamata na dlhu dobu