ja mám rada,keď nie je úplne ostré slnko, ale zas ani keď je celý deň šedivo. tak akurát potrebujem, aby bolo. a pokiaľ ide o teploty, tak treba, aby bolo akurát tak na mikinu.
Sneh, dážď, búrka to je nádhera, a keď je ešte poriadna zima že tuhne krv v žilách váá ale to skor pri snehu, búrky mám rada aj také letné, keď je teplučko
Dážď každého druhu a také to mdlé, vlhké počasie, keď sú mraky tak nízko, až sa bojím, že padnú.Prípadne vysoká, presvetlená zamračená obloha v sobotu dopoludnia.
vsetko okrem snehu, nemam ho rad, nie kvoli tomu ze je zima, ale na hovno sa po nom chodi po uliciach, ale inac take jarne/jesenne pocasie, ked nie je ani teplo ani zima, ale daju sa robit vonku sporty kludne aj za dazda
Aj dazd sa ceeelkom da. Burky nemam rada. Slnecne...no, hm. Leto moc rada nemam. prilisne horucavy na mna, ja som zimna osoba. Ale leto pri mori/bazene je fajn. A zamracene je fajn.
myslela som si, že mám rada keď je zamračené, kým som sa neocitla v meste, v ktorom v období od septembra do neurčita svieti slnko jedno ráno v mesiaci a aj to vtedy, keď som v škole...
ani jedna moznost mam rad ked je vonku tak 20 stupnov na teplaky a tricko mozno sveter ,dalej musi byt sucho myslim tak ze nesmie prsat a tak takéé peknéé šecko no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
163 komentov
Neznášam zimu,chlad,mraz
Napriklad sa hrozne tesim PRVEMU snehu. Neda sa povedat ze nemam rad take alebo onake pocasie.
či dážd, či slnko, sneh, vietor, zamračené..atd všetko naraz...
Aj dazd sa ceeelkom da. Burky nemam rada. Slnecne...no, hm. Leto moc rada nemam. prilisne horucavy na mna, ja som zimna osoba. Ale leto pri mori/bazene je fajn. A zamracene je fajn.