by ste poskladali puzzle Vampire Girl od Victorie Frances (1500ks)??? ja ho skladám už od FEBRUARA a stále mám iba ju a šaty!!!! A potom sa to chystám dať na stenu, ale až keď mama zaspí, lebo, citujem: ,,A co som ja, že sebe budzem vešac upiroch po dome?
idem temobrázok pozrieť niekam na net, lebo neviem, ako to vyzerá...ale také 1500-vky mám poskladané asi za mesiac, puuzle mám veľmi rada, je to také zmysluplné zabíjanie času podľa mňa
ja som zatial skladala 2x po tisicke, tie prve, hongkong, som skladala asi 3 mesiace, elbo nebol cas a bolo to v obyvacke na zemi. Druhe, tigre pri zapade slnka, som skladala asi 4 dni.
no ja som naposledy za hodinku take zvierata poskladala a to malo asi 50ks! moj rekord! jéj ale dobre to vyzera ten obrazok...no raz som sa pokusala poslakladat puzzle co mali asi 200 ks a hned som to vzdala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
1500/365 = 4 roky 1 mesiac a cca 10/11 dni.
ak by som kazdy den zlozil viac.. tak si to treba upravit..
ak by som to skladal v kuse, nonstop atd.. tak si myslim, ze nie je nemozne spravit to za par desiatok hodin.
Neviem prečo, ešte možno pred pol rokom sa mi väčšina jej obrazov páčila, teraz už nie a až ma to začína srať. A všetky tie ghotycké deti...
toto