Až teraz som si prečítala tvoj koment.. intenzívne som písala asi 2 mesiace.. ale keď počítam ťažké začiatky, zháňanie literatúry, záverečné úpravy atd. tak 3+
Zrejme máš obchodného ducha, keď odpoveď B a C mi to tak pripomína.
No a či už v praktickej časti alebo tej odbornej (textovej), tak mi to v oboch prípadoch vychádzalo aj na viac ako 6 mesiacov. Mal som takú tému, že to nebolo len bum bum rýchlo spravím a bude, ale musel som aj čakať pokým to aj stihne vyrásť a opatrovať to ako bábätko. Ale nesťažujem si, pekná téma, aj keď keby si ten pokus robím doma, tak by si mal krajšie a ešte viac signifikatnejšie výsledky, čo by mi potom uľahčilo aj celkovú obhajobu.
Cca. 3 mesiace....Rozvrhol som si to tak nejak, že denne musím dať 1,5 strany. Niekedy som si nadrobil aby som nemusel potom ....ale inak som dodržoval "harmonogram"
Zbytok som napísala v priebehu roka s tým, že to nešlo štýlom "denne napíšem dve strany", ale skôr tak, že "teraz počítam x týždňov, keď dopočítam túto časť, budem to písať - možno z toho budú aj tri strany "
dokopy pol roka s veľkými prestávkami na teóriu, výskum a pod., ak rátam samotné písanie, tak max. 2 mesiace a získala som za ňu 3.miesto v jednej súťaži, dosť rýchlo som ju zbúchala, nezostávalo veľa času, lebo som písala ešte záverečnú prácu z DPŠ v tom roku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Nie také že napisal som 3 strany ok pred a potom 3mesiace pred odovzdanim som dal dalšie 3 strany atď.
No a či už v praktickej časti alebo tej odbornej (textovej), tak mi to v oboch prípadoch vychádzalo aj na viac ako 6 mesiacov. Mal som takú tému, že to nebolo len bum bum rýchlo spravím a bude, ale musel som aj čakať pokým to aj stihne vyrásť a opatrovať to ako bábätko. Ale nesťažujem si, pekná téma, aj keď keby si ten pokus robím doma, tak by si mal krajšie a ešte viac signifikatnejšie výsledky, čo by mi potom uľahčilo aj celkovú obhajobu.
Prvé dve-tri kapitoly trvali tak mesiac písania.
Zbytok som napísala v priebehu roka s tým, že to nešlo štýlom "denne napíšem dve strany", ale skôr tak, že "teraz počítam x týždňov, keď dopočítam túto časť, budem to písať - možno z toho budú aj tri strany "