Za co zo svojej mladosti (12-16) sa hanbis najviac?
Ja asi za svoju emo eru, potom za svoju tokio hotel eru, a potom za momenty ked som si dala 2 poldeci a robila som sa aka som straaasne opita a vy na ktore veci si tak spomeniete?
ja som vyviedla najhorsiu vec asi rok dozadu...
hrozne som sa opila u byvaleho (bolo nas tam viac mali sme take posedenicko u nich v garazi ktora vyzera nejako takto btw.
uplne kraasna izbienka.. no a kricala som po jeho bratovi ktory sa ho potom pytal ci som psychicky v poriadku a nepamatam si uz co som vyviedla jeho starej mame ale vraj mi povedala ze som pi*a a ze mam ist do pi*e.
ja som bol v podstate také kludné dieťa ak sa to vezme z tohto hladiska a nejaké extra veci som nevyvádzal, za čo by som sa musel hanbiť, čiže nič také ma nenapadá ...
ale hanbím sa za to ako som myslel a ako som mohol v určitom veku už, dostaval som sa do zbytočných problémov čo sa týkalo školy a aj spolužiakov (do fyzických bitiek) ku ktorým ani dôjsť nemuselo ... takže za to sa hanbím, že som nejednal adekvátne situácii, na druhej strane som sa ešte len učil a chápem prečo som taký bol, no aj tak cítim hanbu za to obdobie
a sexuálne excesy radšej nerátam to patrí do vývoja a za to by sa človek hanbiť nemal aj keď pri spomienkach sa občas zasmeje ale pokrúti nad sebou hlavou
@melancholik dostal by si ranu prinajmenšom.
ešte som proste išla k nim asi o tretej a šlahla som sa mu do postele takže určite o mne vedeli aj jeho rodičia. uplny bordel proste.. hrozne sa za to hanbím
za to ze som sa chodila von opijat a potom som robila hrozne veci (tj vela dievcat ma nemalo rado, lebo som im zlakala frajera ) teraz sa za to citim hrozne.
@silviaaa v takom podobnom som naposledy silvestrovala a bolo to hroooozne super :happy:
A hanbím sa za veľa vecí, ale som ten typ človeka, ktorému sa vkuse dačo stane, za čo sa potom trochu hanbím ale beriem to tak, že proste cesty sú všakovaké a aj ked nie som zrovna hrdá na svoje punk a emo časy, vtedy som to tak proste chcela a asi by som to proste nezmenila...
hanbím sa a aj teraz krútim hlavou ako som mohol byť taký sprostý, vulgárny, ožran a bitkár prvej triedy......
teraz to tu vidím na birdzi a žasnem nad tým, čo dokážu tie decká...
ostáva len dúfať, že dostaňu rozum a najdu správny smer v živote...
@coleshepter
Musíš to zo seba dostať a vyrovnať sa s tým. Ak to nespravíš môže to mať veľmi deštruktívny vplyv na tvoju psychiku, najmä ak ide o takúto citlivú tému.
To je psychologický fakt!
za dvoch ex z troch. alebo aj za tretieho, vlastne prvého, ťažko povedať.
za to, že som sa stále nenaučila piť ešte a ani vtedy som nevedela.
za to, že som až moc dala najavo svoje názory v triede a medzi známymi tak som za čudáčku teraz.
no a tak.
Ja sa za svoju Tokio Hotel éru nehanbím! Bolo to super, stále na to s radosťou spomínam
A či som niečo vyviedla v tom časovom rozmedzí... určite niečo áno, ale nespomeniem si, už som asi spomienky na tie trápne a zlé veci potlačila, uspešne
nvm asi ani za nic take sa nehanbim,nikdy som nerobila nejake trapne ciny 8) mozno tak ako @14 ked pijem a ked pijem tak aj spievam hocikde
inak mne kazdy hovoril ze sa mam hanbit (a ze sa raz strasne moc budem hanbit) za to aky mam pristup k skole a ako sa spravam k ucitelom atd ze to raz olutujem,keby som vedela ako si budem skvelo nazivat teraz tak nato jebem este viac
podla psychologie sa mladost eviduje od 21 roku a vyssie, povedat na 12-rocneho ze je mlady je trosku mimo, ale dobre, mlady je skor 30 rocny clovek a nie nejake decka
a hanbim sa za to, ze som doteraz este nikoho nezabila
som mala take temne obdobie punk rocku a počuvania takej muziky, takze som nosila vyzehlene vlasy, cierne veci, karovane veci, conversy, roztrhane veci, odznaky, dala som si prepichnut ucho asi 4 diery som v nom mala a uplne nausnice som v kazdej nosila a celkovo som bola taka ze som sa ani neusmievala
a fotky z tej doby su hruuza
@48 ja detto tusim ze kazdy mal nejaku svoju temnu eru kedy sa citil strasne cool v ciernych veciach a s retazami chvalabohu trvalo to len cca 10 mesiacov uff
V istom období som mala veľa rečí o tom, ako ma nikto nechápe a aké mám svetabôle a tak, dofackala by som sa spätne za to, lebo si to možno myslím doteraz, ale na niektoré svoje angsty vyjadrenia si spomínam doteraz pri zaspávaní a potom sa pár hodín hanbím do vankúša
V internetovom vystupovaní som si pochopiteľne zakladala na tom, že som bola ku každému hnusná
Zas temné éry u mňa vždy boli pomerne estetické, ale ich prekurzory - fialová a zelená éra, kedy som mala doslova všetko vrátane vetroviek, topánok, tašiek a nechtov jedovatozelené...
@leiladrumnbass presne nevadi @sheily a koncerty tiez, som vzdy skakala v prvom rade s tymi storocnymi potrhanymi konverzami,alebo v lepsom pripade kanadami .. ach njn, ale fajn je zaspominat si
hanbim sa za obdobie 13-15 kedy som bola fakt vytupena rockerka a metalistka a bavila som sa s debilnymi ludmi na ktorych som bola doslova zavisla a vykaslala som sa na starych kamaratov ... nosila som len ciernu farbu a chodila na kazdy koncert, aj na najmensi kde bolo dokopy 20 ludi .... ked tak nad tym rozmyslam aj napriek tomuto vsetkemu mi tie casy dali vela spoznala som vela ludi s ktorymi to taham dodnes...ale..som rada ze je to za mnou
druhý stupeň na základke bol des, moje najasociálnejšie, najautistické obdobie, nerada na to spomínam. a potom prvý vzťah... to obdobie mi pripomína moja ruka ešte furt.
mám ešte len 16 ale nemám výrazne nejaký zážitok za, ktorý sa strašne hanbím možno tak ako som sa správala v 13 k rodine a hlavne k mame drzé,sprosté decko čo si nič nevážilo a hralo sa na veľkú ženu v opätkoch asi takto doteraz mám preto divný vzťah s mojou vzdalenejšou rodinou ako teta,ujo...
Toho by bolo asi viac,
ale ako prvé ma napadlo to, že keď som sa fotievala, v -skicári- som si snáď najhrubšou čiarou urobila ceruzku na oči a dávala to na pokec a myslela som si, že som hrozne super lebo sa už v 13tich "maľujem"
istý čas som pila jáko doga...a je to na zahnabenie...ale vela som si uvedomila a po tom období som upadlado polroka nejakeho seba spytovvaniarozjimania/sebanachádzania sa čiže to padlo fakt vhod.
a prsote veci... mnoho...ale minule som si tak uvedomila ze terajšia ja by som ich ani zdaleka tak nezvladla ako vtedy...tak neni za čo sa hanbiť...
To bolo veľmi veľa vecí ale asi to že som si spravil na fb účet jednej baby a dal som že spolu chodíme a takto som na nástenke písal joj miláčik ako ta milujem a chcel som za fraerovať pred jedným chcel som aby konečne na mňa žiarlil lebo je moc namyslený nakoniec som si sním písal ako cez vymyslený babský účet ako ma miluje a tak a on úplne ma odhováral prečo ona so mnou chodí a tak a vtedy som uvidel že je väčší hajzel než vyzerá no ten deň mi tam napísal že prečo má môj email tam písani ako jej tak mu to došlo potom to povedla každému a to bolo totálny trapas ked že som akože z jej účtu písal každému prste som chcel aby na mňa ľudia žiarlili a povedali fýha má peknú frajerku....ale čo už nevyšlo vtedy som hľadal také cestičky aby som sa račej z nikým nestretol a prvý deň v škole po prázdninách som bol račej ticho nech to nevytiahne dakto na mňa proste ja som mal veľa podobných somarín kde som sa fakt stránil ale toto bolo moc.
najviac sa asi hanbim za svoje vybuchy zlosti a sceny, ktorymi som nicila zivot sebe aj ludom okolo mna. je to neprijemne, ked si spatne predstavim svoje agresivne nevyspele spravanie...
rozne detske nazory a blbosti, ktore sme vystrajali vnimam skor usmevne, pretoze kazdy sa v zivote vyvija a prechadza roznymi fazami, ktore ho formuju do jeho finalnej podoby.
Nevedel som prehrávať. V ničom a za žiadnych okolností. O to horšie boli následky, keď išlo o tímovú súťaž. Doteraz mávam flashbacky ako som ako 14-ročný naložil 10-ročnej za to, že nášmu tímu na tábore prehrala vedomostný kvíz. A to až tak, že sa rozplakala. Vždy mám chuť niekoho požiadať o kopačku do hlavy, keď si na to spomeniem.
Nevedel som hovoriť prepáč. Nikdy, nikomu. Počet vyslovení tohto slova v období 12 – 16 rokov by sa v mojom prípade hádam dal zrátať na prstoch dvoch rúk.
Myslel som si o sebe, že som zožral Šalaumúnovo hovno a bol som schopný hádať sa o čomkoľvek aj keď bolo jasné, že meliem píčoviny.
Long story short: bol som namyslený, nezdvorilý kokot. A zajebával som sa.
z tych rokov sa hanbim takmer za vsetko, co som robila a neni toho teda ani nahodou malo spatne som vsak aj rada a naozaj lutujem len minimum, lebo prave to, co som robila zo mna vyformovalo osobnost akou som dnes /s cim som spokojna, aj ked viem, ze este mam toho pred sebou vela /, no myslim ze mi to pomaha chapat sirsie spektrum ludi a nebyt obmedzena
Nehambim sa za nic ale s usmevom spominam na svoju eru ked som nosila maccie uska na hlave a chovstik pripnuty na riti ako sucast svjho tela- vzdy a vsade
.. snáď za tú moju namyslenosť.. ale podľa niektorých som ešte stále namyslený .... tak za tie moje fake nicky na pokeci a čo som si tam všetko neskutočne povymýšľal .. a myslím, že za to ma už karma dobeha ... a ešte by pár tých vecí bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
hrozne som sa opila u byvaleho (bolo nas tam viac mali sme take posedenicko u nich v garazi ktora vyzera nejako takto btw.
uplne kraasna izbienka.. no a kricala som po jeho bratovi ktory sa ho potom pytal ci som psychicky v poriadku a nepamatam si uz co som vyviedla jeho starej mame ale vraj mi povedala ze som pi*a a ze mam ist do pi*e.
tadydadydadydaaaa, to je vše, přátelé!
ale hanbím sa za to ako som myslel a ako som mohol v určitom veku už, dostaval som sa do zbytočných problémov čo sa týkalo školy a aj spolužiakov (do fyzických bitiek) ku ktorým ani dôjsť nemuselo ... takže za to sa hanbím, že som nejednal adekvátne situácii, na druhej strane som sa ešte len učil a chápem prečo som taký bol, no aj tak cítim hanbu za to obdobie
a sexuálne excesy radšej nerátam to patrí do vývoja a za to by sa človek hanbiť nemal aj keď pri spomienkach sa občas zasmeje ale pokrúti nad sebou hlavou
ešte som proste išla k nim asi o tretej a šlahla som sa mu do postele takže určite o mne vedeli aj jeho rodičia. uplny bordel proste.. hrozne sa za to hanbím
A hanbím sa za veľa vecí, ale som ten typ človeka, ktorému sa vkuse dačo stane, za čo sa potom trochu hanbím ale beriem to tak, že proste cesty sú všakovaké a aj ked nie som zrovna hrdá na svoje punk a emo časy, vtedy som to tak proste chcela a asi by som to proste nezmenila...
teraz to tu vidím na birdzi a žasnem nad tým, čo dokážu tie decká...
ostáva len dúfať, že dostaňu rozum a najdu správny smer v živote...
Veru aj ja som bol podobný teraz je mi zo seba zle.
jeho mama nebola nadšená
hanbím sa to ale viac rozvádzať :letim:
nebyť tohto fóra, ostalo by to celé zabudnuté ako celá moja čierna minulosť
Musíš to zo seba dostať a vyrovnať sa s tým. Ak to nespravíš môže to mať veľmi deštruktívny vplyv na tvoju psychiku, najmä ak ide o takúto citlivú tému.
To je psychologický fakt!
za to, že som sa stále nenaučila piť ešte a ani vtedy som nevedela.
za to, že som až moc dala najavo svoje názory v triede a medzi známymi tak som za čudáčku teraz.
no a tak.
A či som niečo vyviedla v tom časovom rozmedzí... určite niečo áno, ale nespomeniem si, už som asi spomienky na tie trápne a zlé veci potlačila, uspešne
inak mne kazdy hovoril ze sa mam hanbit (a ze sa raz strasne moc budem hanbit) za to aky mam pristup k skole a ako sa spravam k ucitelom atd ze to raz olutujem,keby som vedela ako si budem skvelo nazivat teraz tak nato jebem este viac
a hanbim sa za to, ze som doteraz este nikoho nezabila
a fotky z tej doby su hruuza
a omg to fakt tu idete rozoberat odkedy je obdobie mladosti srsly? ved vsetci dobre viete ako toto forum myslim tak co mate potrebu tu mudrovat?
V istom období som mala veľa rečí o tom, ako ma nikto nechápe a aké mám svetabôle a tak, dofackala by som sa spätne za to, lebo si to možno myslím doteraz, ale na niektoré svoje angsty vyjadrenia si spomínam doteraz pri zaspávaní a potom sa pár hodín hanbím do vankúša
V internetovom vystupovaní som si pochopiteľne zakladala na tom, že som bola ku každému hnusná
Zas temné éry u mňa vždy boli pomerne estetické, ale ich prekurzory - fialová a zelená éra, kedy som mala doslova všetko vrátane vetroviek, topánok, tašiek a nechtov jedovatozelené...
@sheily a koncerty tiez, som vzdy skakala v prvom rade s tymi storocnymi potrhanymi konverzami,alebo v lepsom pripade kanadami .. ach njn, ale fajn je zaspominat si
za obdobie, keď sú všetci pubertálni retardi, sa nemám prečo hanbiť. príde mi to smiešne, ale nehanbím sa.
ale ako prvé ma napadlo to, že keď som sa fotievala, v -skicári- som si snáď najhrubšou čiarou urobila ceruzku na oči a dávala to na pokec a myslela som si, že som hrozne super lebo sa už v 13tich "maľujem"
a prsote veci... mnoho...ale minule som si tak uvedomila ze terajšia ja by som ich ani zdaleka tak nezvladla ako vtedy...tak neni za čo sa hanbiť...
rozne detske nazory a blbosti, ktore sme vystrajali vnimam skor usmevne, pretoze kazdy sa v zivote vyvija a prechadza roznymi fazami, ktore ho formuju do jeho finalnej podoby.
Nevedel som hovoriť prepáč. Nikdy, nikomu. Počet vyslovení tohto slova v období 12 – 16 rokov by sa v mojom prípade hádam dal zrátať na prstoch dvoch rúk.
Myslel som si o sebe, že som zožral Šalaumúnovo hovno a bol som schopný hádať sa o čomkoľvek aj keď bolo jasné, že meliem píčoviny.
Long story short: bol som namyslený, nezdvorilý kokot. A zajebával som sa.