Chodim na box menej jak mesiac. Ale zaujima ma ze kolko bude asi trvat kym by som siel na nejaky zapas? Viem ze ide aj o to ze jak rychlo sa zlepsim. Ale jak to je to su tam obdobia kedy sa bije na zapasoch a kedy nie ci jak? To pride po case trener zamno
@warhawk 15 kol by si chcel boxovat?
15 kol bolo v nejakych 50-60 rokoch, aj to len o titul. Teraz je 12 o titul 10 normal profesionalny box. Prve zapasy su po 3 kola, potom postupne podla kvality sa zvysuju az na 10.
áno, tréner vidí ako rýchlo a ako veľmi sa zlepšuješ. to je veľmi rozličné u každého. niekto má "dar od Boha" a ide zápasiť skoro, má to v sebe.. my ostatní musíme drieť
@warhawk tebe by bohato stačila polovica kola ... ja by som aspoň 3 roky poctivo trénoval a potom sám zašiel za trénerom, že či ma neobsadí do nejakého zápasu ... a ty ešte ani poriadne nevieš udrieť do vreca a chces zápasiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
15 kol bolo v nejakych 50-60 rokoch, aj to len o titul. Teraz je 12 o titul 10 normal profesionalny box. Prve zapasy su po 3 kola, potom postupne podla kvality sa zvysuju az na 10.