@22 lenže potom by som si možno nevšimla normálny koment k téme a možno by som naňho ani nereagovala a možno keby som naňho nereagovala tak by som stratila šancu spoznať nejakého človeka s ktorým by som si možno rozumela a možno sa s ním aj dala dokopy a možno by sme boli dlho spolu a precestovali svet
@19 Takze si si priznal ze si pokrytec a ze rozpravat je jedna vec, ale kusnut si do jazyka je uz troska tazsie. Dufam ze sa tejto zasady drzis pri vsetkych temach v ktorych tak zurivo bojujes: eutanazia, interupcie, trest smrti. Si dokonaly priklad krestana: plno reci ale skutek utek... Nakoniec je kazdy clovek len svina egoisticka, len masky mame ine.
so stupňujúcim sa vekom čas sa skracuje, pretože zúfalstvo sa zvyšuje niekedy mám pocit, že na nejakého pozriem, alebo sa zarehlím a už sa ide z toho pokakať
a mohli by ste s tou nevraživosťou prestať, nájt, majlos et džonyšík, mohli by ste sa brať takých, akí ste... je to problém?
ozaj, ma ešte napadla životná múdrosť od starého Bena: kdo je vječší hlupák, ten, co jako hlupák vede, nebo ten, co je vedený hlupákem... nejak tak to povedal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
len treba dostatocne velku krabicu
tak keď roztiahnete nôžky jasne že do 5 minút
@holyknight ja som to myslel ako pocvalu ze uz nepises ze je fake a podobne kraviny ale konecne i nieco "inteligentnejsie"
tak laskavo neurazaj
@warcraft3 ja ti tvoj nick nekomolim, tak akchces byt zaujimavy nauc sa ten moj.. a ty nemas sajnu co by mi spravilo radost
@majlos este raz tebe.. to ze provokujem je jedna vec, akurat si netrafil diskusiu v ktorej som to tak myslel teda sori..
a nikdy som sa o krestanochnevyjadroval ako o dokonalyhc a ani som netvrdil ze robia vsetko iba dobre.. tak si nemyl pojmy s dojmami...
@21 tak si to necitaj
a moj prvy koment bol mysleny zo srandy ale proste niektori ludia stale len riesia picoviny
ako ty v tvojej minulej ankete?
a napriklad ako v mojej minulej ankete..ale to nebola az taka picovina
a neviem ako dlho mi to trva
@holyknight prepac teda. slo len o to, ze asi prvykrat som si vsimol si pouzil nieco podobne.. som ta nechcel urazit..
a mohli by ste s tou nevraživosťou prestať, nájt, majlos et džonyšík, mohli by ste sa brať takých, akí ste... je to problém?