Hipoteticky: Si niekde v bare a pridem za tebou: "Mám ponuku, ja ti dám 5 eur a za to sa ťa môžem dotknúť kdekoľvek na tele". Brali by ste to, alebo odmietli? Resp ako by ste reagovali? Ako by ste odpovedali, keby dávala ponuku baba? A keby chalan?
Záležalo by to od hladiny alkoholu v mojom krvnom obehu Ale pokiaľ by mi ten človek bol nesympatický, tak by som ho odmietla. Pokiaľ by sa mi ale páčil, asi by som sa už len pre tú srandu nechala ukecať
5€ mi nedáva záruku, že sa pred tým dotikom neškrabala niekde v prdeli, 500€ minimálne nech mám aspoň na dobrého doktora keď po tom dotiku chytím pliagu
Za 5€? To kde žijeme? Nie, moje telo je len moje a nemám rád, ak sa ma dotýka niekto, komu nedôverujem. Ak by si získala moju dôveru a stala sa kamarátkou, tak po čase by sa ma mohla dotknúť, ale stále by to malo svoje hranice.
záleží kto by sa pýtal ... ale nejde o peniaze, tie by som odmietla určite. Na takých 99% vlastne by som to nikomu nedovolila a to 1% by zahrňovalo iba jedného jediného, toho môjho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
za 5 € sa tak môže na mňa dívať z 10 metrov a dovolím mu alebo jej 2x vzdychnuť och, och.........filip
pošli foto
(s ohladom na foto) Bud by som ti povedal, že oceňujem odvahu a máš to free
Alebo by som ti dal tých 5E ja, aby si mi dala pokoj
Polky su nahodou pritulne, hehe...