No, ked som si prepichla bradu, zarástla za asi 5 hodín, ale tak to som mala pár dní. Ked som mala naľavo podperou tak podobne, na pravo nad perou tiež podobne a v strede nad perou tiež tak dáko.
Bože.. je rozdiel keď ho tam máte týždeň a 5 rokov -.-
z pery som ešte nikdy nevyberala lebo sa bojím, že za tých 10 sekúnd mi to zarastie, lebo ho mám len dva mesiace nejak..
napríklad nos mojej mame zarástol hne´d asi za hodinu, ale mala ho len pár dní.. ja som mala z nosa vybratý skoro mesiac a uplne v pohode som ho tam dala naspäť.. ale mám ho 6 rokov už..
ked si ho raz vytiahnem ti poviem ale ked si ho na minutu-dve vytiahnem tak uz stresujem ze si ho tam nedam a ide tam troska tazsie ( mam ho necele dva mesiace btw )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
k téme ,neviem spoluziacke za den-dva ?
ja si chcem strašne dať pierci ale naši nie a nie povoliť
z pery som ešte nikdy nevyberala lebo sa bojím, že za tých 10 sekúnd mi to zarastie, lebo ho mám len dva mesiace nejak..
napríklad nos mojej mame zarástol hne´d asi za hodinu, ale mala ho len pár dní.. ja som mala z nosa vybratý skoro mesiac a uplne v pohode som ho tam dala naspäť.. ale mám ho 6 rokov už..
a seriozne ja v pere nemám ani som nemala...ale byvaly mal a ešte stale po mesiaci sa mu dala vidieť taka mala bodočka