akože už len 6 mesiacov a budem,,,ako sa tomu hovorí??dospelá??no tuším hej,,nejak sa však na tento vek vôbec neteším,,veď o čom to je??teraz mi všetky problém len tak preklznu a môžem robiť hovadiny,no potom už budem zato aj vážne,že dosť zodpovedná,,,áá
no veď hej,,dúfam že rastiem aj duševne a nie len vekovo a výškovo len keď mne je teraz tak fajn,,,á všetko naj teda,,to je tiež čoskoro už aby to bolo nie?
No ja si nemyslim ze 17 je najlepsi vek. Takych 20 - 21. TO je uplne ideal.
Nemusim do skoly, nemam vlastne byvanie, zijem u rodicov, tj pekne peniaze z vyplat su len moje. A mozem si robit co chcem, ist kam chcem. A nie 17. Ucit sa, zhanat peniaze po brigadach, a ked by som mal ist von tak pocitat peniaze ze kam mozem ist. Navyse by som nemohol soferovat. Nie dakujem
Hm...ty si teda uzi este 6 mesiacov krasnej 17-ky mne uz tohoto neostava velmi,uz len 2 mesiace a tiez popravde sa netesim na 18.Uz mi to pride take nijakeee
no tak ked sa tak pozeram na tvoje foto tak ty by si v zivote ani muche neublizila...aspon to tak vyzera ze si dost kludna a vobec nie nejaka divoka zeby si neviem co porobila za co by si bola potrestana abo co ja viem co este ...ahahah
a 18 UPP ludia dobve mi je ked mam 17 ale potrebujem strasne vodicky je nutne aby som mal 18 co uz, a slopat a fajcit ze mozem legalne to mam upne ze hlboko, f P
ja mam o 8 mesiacov a ako vacsina sa netesim na 18 nejak extra...ale aspon jedna vec sa zmeni k lepsiemu, ze budem moct ist na futbal do Trnavy, mozno sa stretneme pee5
zaujimave a za ake konkretne problemy budes zodpovedna za ktore teraz nie si ? co ti bude vadit ze to co doteraz (mozno) robievas na cierno bude za 6 mesiacov oficialne ? ach nechapem tieto kraviny 17 bol pre mna na picu vek a uz by som sa do neho nevratil
no dnes mam 18 a nevidim v tom nejaky rozdiel podla mna to je ako kazdy jeden rok mozno s tym rozdielom ze uz som za svoje ciny zodpovedna teda aj vtedy osm bola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Praveze to, ze clvoek musi dako rast, byt zotpovednejsim a to aj bez toho ci ma 18 alebo nie
ja mam za 7 mesiacov a 9 dni 20 rokov
Neviem ci je to nejaka vyhra, mozno v niektorých veciach aj ano ale ani nie.
Radsej by som mala este sladkych 17*
Nemusim do skoly, nemam vlastne byvanie, zijem u rodicov, tj pekne peniaze z vyplat su len moje. A mozem si robit co chcem, ist kam chcem. A nie 17. Ucit sa, zhanat peniaze po brigadach, a ked by som mal ist von tak pocitat peniaze ze kam mozem ist. Navyse by som nemohol soferovat. Nie dakujem
Celkovo na strednej je uplne uzasne.
Vysoka je uz strsane volna,nikto ta neobmedzuje,nikto sa nestara..rob si co chces.
20,resp. 21 uz je vek kedy chces zarabat uz vlastne peniaze a pomalicky sa osamostatnovat...
V 17 mas skolu,volnost,priatelov s ktorymi si stale,rodicia ta zivia..je to super.
Ale tak zavisi to od velmi subjektivnych veci a kazdy ma iny pohlad....
a 18 UPP ludia dobve mi je ked mam 17 ale potrebujem strasne vodicky je nutne aby som mal 18 co uz, a slopat a fajcit ze mozem legalne to mam upne ze hlboko, f P
-)